Porodična drama poznate pevačice: “Potpuno je slomljena, ali skuplja snagu za decu”

Muž pevajčice Tajči bori se sa rakom pluća. Oni su nedavno javnost obavestili da im je potrebna pomoć

 

“Dijagnostifikovali su mi tip rak pluća od kojeg obolevaju pušači. Ja sam u stadijumu 4, što znači da se rak s pluća proširio po telu. Rekli su nam da nam treba novac koji će pokrivati barem tri meseca u hitnom slučaju, a to imamo. Imam i životno osiguranje, ali će problem nastati kad postanem teret u poslednjim mesecima života”, napisao je nedavno Tatjanin suprug Metju.

Nakon što su svoju priču podelili na stranici koju su otvorili za prikupljanje novca, Tajči se oglasila i na društvenim mrežama. Sada se javila i njena majka Štefica koja kaže da joj je ćerka potpuno skrhana.

“Metju na Dan zaljubljenih nije mogao da diše. Javio se doktoru i tada su otkrili da ima rak pluća. Niko od nas još ne može da veruje da je to istina”, rekla je pevačicina majka za 24sata.hr.

Svaki dan hrabri i teši ćerku. Uverava je da će sve biti dobro. Tajči je, kaže, još u neverici. Slomljena je, ali se ne prepušta tuzi. S majkom se ovih dana nije čula, a Štefica kaže da njena Tatjana skuplja snagu i za sebe i za decu jer moraju biti jaki.

“Snažna je ona žena. Nikad nije mislila na sebe, samo na druge. Nesebično je pomagala svima. Nadam se da će joj se to vratiti”, kaže mama.

O zetu kaže da je najbolji otac, nežan je prema deci i Tatjani, uvek spreman na šale. Na društvenim mrežama tražio je angažmane u crkvama jer mu je draže da zaradi, nego da moli za novac za lečenje. Tajčina prijateljica, čiji je sin bolovao od leukemije, prijavila ih je na GoFundMe stranicu i ljudi su se odazvali. U tri dana skupilo se 200.000 kuna.

Štefica Matejaš teško se nosi sa onim što proživljava porodica njene ćerke. Dodaje da je i ona na tabletama za smirenje i da jedva čeka da dođe u Ameriku i zagrli ćerku i unuke.

Izvor:Bulevar b92

Back to top button