Upoznali su se u osnovnoj školi, rodila mu je dvoje djece, ostavio je, a ona i dalje nosi njegovo prezime: Ovo je PRVA ŽENA Ace Lukasa!

Aca Lukas godinama unazad uživa u braku sa Sonjom Vuksanović sa kojom je u avgustu 2011. godine dobio kćerku Viktoriju. Međutim, dobro je poznato da Aci to nije prvi, već treći brak, ali ono što nije poznato jeste kako izgleda i čime se bavi Acina prva supruga Svetlana.

 

Njihova priča nije ispričana u javnosti, jer Ceca, kako je zovu, ne voli medijsko eksponiranje i nikada nije svojevoljno davala izjave po medijima. Ipak, imala bi štošta da kaže, jer je njena i Acina ljubav bila jedna od najljepših koje je u to vrijeme imao beogradski kralj Karaburma, piše Telegraf.

 

Naime, Aca i Ceca zajedno su išli u osnovnu, a potom i u srednju školu, kada je krenula njihova ljubav. Bili su prvi iz svoje generacije koji su se uzeli, stvorili porodicu i dobili djecu – kćerku Miljanu i sina Lazara.

Iako su prošli kroz izuzetno turbulentne dane, iako su preživjeli štošta, Ceca nikada nije dala nijednu izjavu za medije. Ona živi običnim životom, daleko od medija, radi u jednom “Bio marketu”, vrlo je poštovana među ljudima, i i dalje nosi Acino prezime – Vuksanović.

 

haber.ba

Back to top button