Snežana Đurišić: Izdali su me neki prijatelji!

Snežana Đurišić (57) može se pohvaliti da je od života sve dobila. Na svom putu ostvarila je zavidne uspjehe, imala je sreću da formira porodicu i spozna ljubav, čime se ne može baš svako pohvaliti.

Mada, suočavala se i s onim momentima koji nisu baš laki, ali su sastavni dio života. Saznala je kako izgleda izgubiti voljenu osobu i na koji način može pomoći svom djetetu kada se nađe u problemima. Kada je izgubila oslonac, naučila je da bude snažna. U takvim trenucima utjehu je pronalazila u prijateljima, među kojima su pojedini bili u prolazu, a neki su ostali s njom i kada je bilo najteže.

-Tada su me izdali i neki prijatelji – tvrdi ona.

Usponi i padovi napravili su od Snežane moćnu ženu koja danas cijeni sve ono što ima. Djeca su joj podarila četvoro unučadi, u kojima vidi sve ono najljepše što život može da ponudi. Ovih dana Snežana boravi u Sjedinjenim Američkim Državama, gdje je njena kćerka Maja osnovala svoju porodicu. Ova pjevačica moćnog glasa trudi se da, kao i sa životom uopšte, svaki trenutak koji provodi s njima iskoristi na najbolji način.

Izvor:expressmag.ba

 

Back to top button