SVIJETPutinova čestitka za 8. mart: Izgovorio je stihove zbog kojih će svaka žena zadrhtati

Predsjednik Rusije je naglasio da nije čudno da su muškarci vijekovima ženama posvećivali muziku i pjesme, podsjetivši na stihove o ženama pjesnika Konstantina Balmonta.Vladimir Putin čestitao je ženama 8. mart uz stihove Konstantina Balmonta.

Vi popunjavate sve svojom ljepotom i životnom energijom, grijete nas nježnošću i velikodušnošću, stvarate atmosferu topline, gostoprimstva, harmonije. Zbog brige o djeci i unucima, vi nemate trenutka odmora za sebe. Mi se često pitamo kako sve to uspijevate? Međutim, glavno je da mi vas volimo i cijenimo – rekao je Putin, a prenose ruski mediji.

Predsjednik Rusije je naglasio da nije čudno da su muškarci vijekovima ženama posvećivali muziku i pesme, podsjetivši na stihove o ženama pjesnika Konstantina Balmonta.

Žena je sa nama kada se rađamo,

Žena je sa nama u našem posljednjem času,

Žena je naše znamenje kada se borimo,

Žena je radost kada otvorimo oči“.

U ženi tražimo i uvijek nalazimo sve: i nadahnuće i utehu. Žena — izvor našeg sopstvenog života i njen nastavak kroz djecu. Međutim, i žene se nadaju našoj muškoj podršci. Mi ćemo se toga sjećati. I ne samo danas. Radićemo sve da naše voljene budu okružene pažnjom i brižnošću kako bi se često smijale – naveo je ruski lider u svojoj čestitki, poželivši ženama zdravlje, uspjeh, radost i sreću, piše “Telegraf“.

Pogledajte video:

Izvor:haber.ba
Back to top button