Zaprosio djevojku pod magičnom aurorom borealis, a fotografije su fascinantne

Dale i Karlie (DK Photography)
Dale i Karlie su fotografi za DK Photography sa sjedištem u Australiji i oboje su imali priliku da više od 30 puta ranije vide i fotografišu polarnu svjetlost. Sharpe je ovog puta pokušao nagovoriti Karlie da naprave selfie, što je ona odbijala govoreći mu da bi se trebali premjestiti na bolje mjesto kako bi uhvatili savršeni krajolik, ali na kraju je pristala. U tom trenutku njen dečko je kleknuo i zaprosio je.

“Bila sam šokirana jer je to bilo posljednje što sam očekivala u tom trenutku. Stalno sam mu govorila da požuri kako bismo mogli fotografisati krajolik. Kada je kleknuo bila sam u šoku, ali sam rekla da”, kazala je Karlie.

Dale je prosidbu prvobitno planirao devet mjeseci ranije kada prsten stavio u bocu losiona i rekao Karlie da je jako skupa. Međutim, njihov prtljag je bio previše težak na aerodromu i Karlie je nesvjesno izbacila bocu u kojoj se nalazio prsten od 4.000 dolara. Šta se dogodilo Dale je shvatio tek kasnije.

Par se upoznao preko interneta dok su živjeli na suprotnim stranama Australije, a prilikom prvog susreta su fotografisali zalazak sunca. Sedam godina kasnije su se zaručili, ali ne planiraju vjenčanje u skoroj budućnosti.

Klix.ba
Back to top button