Pogledajte spot za pjesmu “Hiljadu ruža” Mirze Selimovića

Pogledajte spot za pjesmu

Sa snimanja spota novog singla

Mirza Selimović, jedan je od najtalentiranijih pjevača mlađe generacije koju je izrodila naša zemlja. Odlično izvodi i folk i pop muziku. Selimović je nedavno publiku obradovao singlom “Imaš me” koja je naišla na sjajan prijem kod publike a u prilog tome idu i milionski pregledi na YouTubeu.

Svoje fanove danas je odlučio obradovati novom pjesmom pod nazivom “Hiljadu ruža”. Kažu da ne treba mijenjati nešto što je dobro i što donosi uspjeh tako da je i ovoga puta sarađivao s dobro uigranim timom na čelu sa hitmejkerom Banetom Opačićem, koji je glavni “krivac” i za pjesmu “Imaš me”.

Snimanje spota za pjesmu "Hiljadu ruža"

Za pjesmu “Hiljadu ruža” Mirza je već snimio i spot. Ono što je posebno interesantno, jeste činjenica da je Mirza kroz novi spot odlučio promovirati ljepote svog rodnog grada Srebrenika, te je tako kadrove za pjesmu snimao na čuvenoj srebreničkoj Gradini, zatim na jezeru Ingramu i drugim interesantnim lokacijama na području Srebrenika.

Spot je radio Vedad Jašarević. Plavokosa Ilvana je i ovoga puta dobila glavnu ulogu. Spot i pjesmu Mirza je ovoga puta premijerno predstavio danas u 12 sati na svom YouTube kanalu.

Mirza ovih dana  ponovo ulazi u studio i za početak ljeta planira još jednom brzom pjesmom obradovati svoje fanove.

 

avaz.ba

Back to top button