DIEGO COSTA ŽELI U KINU, ALI MU CHELSEA NE DOZVOLJAVA

Španjolski nogometaš u Chelseaju Diego Costa potvrdio je da postoji velika vjerojatnost da na ljeto pređe u Kinu i prihvati jednu od bogatih ponuda. Španjolski reprezentativac i zimus je bio blizu odlaska na Daleki istok zbog sukoba s menadžerom Antoniom Conteom, ali Chelsea nije želio da ga pusti.

u Kinu

“Sve se može dogoditi, nikad se ne zna. Trenutno sam sretan u Chelseaju, ali sutra će doći Kinezi i tražiti, a ukoliko se klub složi s transferom, onda ću otići.”, rekao je Costa španjolskim medijima.

Kontroverzni nogometaš je otkrio da je prošlog ljeta imao veliku želju da se vrati u Atletico, ali da mu tada Chelsea nije dao dozvolu.

“Učinio sam sve što sam mogao, ali posao nije završen. Atletico nije želio pričekati još malo, iako je imao mjesec dana, pa je doveo Kevina Gameira. Kada je Conte došao, prvi dan sam mu rekao da hoću u Atletico. Bio je zbunjen i ljut, a ja sam kasnije počeo da dajem golove.”, zaključio je Costa.

 

Diego Costa je karijeru počeo u timu Brage, a zatim je prešao u Atletico Madrid 2007. godine odakle je išao na pozajmice u tri kluba (Braga, Celta Vigo i Albacete). 2009. godine prelazi u Valladolid, a nakon godinu dana ponovo se vraća u Atletico Madrid za koji je u postigao 43 pogotka u 94 utakmice. Chelsea ga je kupio 2014. godine.

 

svijetkladjenja.com

Back to top button