DUET GOTOV! Evo kako se zove MEGA HIT Karleuše i Lukasa, kada izlazi i gde će ga PRVI PUT zajedno zapevati!

Aca Lukas se uveliko priprema za spektakl u beogradskoj Kombank areni 29. aprila, a duetska pesma sa Jelenom Karleušom napraviće pravi bum!

Aca Lukas, Jelena Karleuša
Foto: Twitter/@karleusastar

Dve muzičke mega zvezde čiji se duet dugo čekao, Jelena Karleuša i Aca Lukas, konačno su spremne da fanovima predstave svoju novu pesmu! 

Kockice su se napokon složile i veliki hit sa radnim naslovom “Problem i rešenje” uskoro će biti pred fanovima i spreman za Lukasov spektakularni koncert, 29. aprila u Kombank areni.

Foto: Milena Đorđević

Foto: Milena Đorđević

Nakon izlaska iz studija u kojem je pesma snimljena, Jelena je uzbuđeno rekla:

Mislim da ne postoji u ovom momentu bolji spoj od nas dvoje, mada ne samo u ovom trenutku, pošto sam sigurna da će naša saradnja biti nešto posebno. Lukasov i moj susret je bio vrlo logičan, i suđeno je bilo da se naši fazoni ukrste i da uradimo duetsku pesmu. Trebalo je odavno da snimimo hit, ali sada su se sklopile sve kockice . Aci će pesma odlično leći, a ja ću se potruditi da uz zvezdu kao što je on pariram koliko mogu.

Foto: Promo

Foto: Promo

Lukas je na njemu svojstven način prokomentarisao da imaju “strašnu pesmu” i još bolji tekst.

Tekst pesme govori o porocima koje mi inače nemamo, a Marina Tucaković izgleda voli da piše o tome.

Foto: Promo

Foto: Promo

Lukas se uveliko sprema za beogradski koncert u okviru turneje “Najveće žurke na Balkanu”, koji će biti održan 29. aprila. Pokušali smo da saznamo da li će i Jelena biti tamo…

Na koncertu ćete videti lepog Acu i Folk haus bend. Iznenađenje je samo po sebi što ću biti opasno lep! Naša svirka je ono zbog čega ljudi dolaze, a sve ostalo je deo celokupnog spektakla, koji je uvek u drugom planu u odnosu na svirku. Jelenu ću pozvati kada rasprodamo Arenu, da ne kaže posle da je ona prodala karte – kroz smeh je dodao Lukas.

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

Jelena je šeretski odgovorila da će doći na treći koncert za redom.

Bez šale, Aca je ozbiljan rekorder po broju prepunih Arena i to ne samo kada je Srbija u pitanju, već i čitav region, Amerika i Evropa – zaključila je JK.

Foto: Instagram/karleusastar

Foto: Instagram/karleusastar

 

(Telegraf.rs)

Back to top button