Mesijevo pomračenje uma: Skandalozno psovao sudiju, biće surovo kažnjen (VIDEO)

Skandalozno ponašanje najboljeg igrača Argentine tokom meča protiv Čilea

Lionel Mesi
Prinskrin: Youtube/ESPM

Lionel Mesi je zaprepastio čitav svet zbog šokantnog ponašanja na utakmici kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Rusiji kada je na utakmici protiv Čilea, brutalno vređao sudiju u jednom momentu

Argentina dobila sa 1:0 upravo golom Mesija sa bele tačke, a su Gaučosi u znatno boljoj situaciji sa osvojena tri boda i trenutno su na 3. mestu sa 22 boda. Ipak, meč je obeležio incident Mesija, kome zbog vređanja arbitra preti oštra kazna.

Najbolji igrač Argentine je nezadovoljan jednom odlukom pomoćnog sudije pobesneo na odluku pomoćnog sudije i otišao je do njega da mu ”objasni neke stvari”. Tom prilikom Mesi ga je žestoko vređao i psovao.

– Je..m ti mater, je..m ti mater u p…u – urlao je Mesi.

Sudija je pokušavao da ga smiri, ali kada je Mesi ponovio uvredu otišao je do glavog sudije i prijavio ga je. Mesija verovatno čeka teška kazna, a po svemu sudeći propustiće naredne dve utakmice Argentine koja igra protiv Bolivije i Urugvaja.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Trenutno je Brazil ubedljivo prvi u južnoameričkim kvalifikacijama sa 30 poena, a Urugvaj ima 23 na drugom, dok Argentina ima bod manje.

Iza Argentine su Kolumbija sa 21, Ekvador i Čile sa po 20, dok šansu da se kvalifikuje vreba i Paragvaj koji je na 7. mestu sa 18 bodova.

(Telegraf.rs)

Back to top button