SNEŽANA ĐURIŠIĆ NASRNULA NA ANU BEKUTU

Snežana Đurišić i Ana bekuta čak više se i ne smješkaju jedna drugoj ispred kamera za vrijeme trajanja emisije „Zvezde Granda“. Toliko su „zakuhale“ pa se više i ne pozdravljaju kada se vide na snimanjima.

Snežana je nedavno napravila takvu frku prije početka snimanja da je morao intervenirati i Saša Popović da je malo smiri. Naime, do nje su došle priče po kojima je Bekuta ogovara pjevačima i novinarima optužujući je da je ona kriva za njenu svađu sa Šabanom Šaulićem. Ne samo to.

Navodno je Ana pričala kako Snežana novinatrima trača članove žirija, posebno nju zbog čega se u medijima stvorila loša slika o njoj.

bekuta

Đurišić je na snimanju prišla njenom mjestu i udarila šakom o sto. Tražila je od Bekute da je više „ne uzima u usta“ jer se neće dobro provesti. Kada joj je Bekuta ponovila kako ona zove novinare i daje im lažne informacije, Đurišić ju je pitala koje novinare. Ova joj je nabrojala nekoliko, a Snežana je brzo došla do njihovih brojeva i pitala ih da li im daje neke informacije sa snimanja.

Svi su rekli kako to nije tačno, što je čula i Ana, pa se Đurišić još više „razbijesnila“. Vidjevši da je vrag odnio šalu, pritrčao je Popović i odveo Snežu na njeno mjesto.

Inače, Ana je sigurna kako je Snežana kriva za njen „rat“ sa Šabanom. Ubijeđena je kako je ona Šauliću napričala laži o njoj i njenom navodnom spletkarenju poslije čega su zahladnjeli odnosi između njih dvoje.

expressmag.ba

Back to top button