CECA RAŽNATOVIĆ POTRESLA BIH JAVNOST! DA JE MOJ MUŽ OSVOJIO SARAJEVO NIKO MI SADA NE BI BRANIO DA TAMO PJEVAM!

 

Srbijanska pjevačica Ceca Ražnatović tokom jednog nastupa u Beogradu za naš medij dala je šokantan komentar. Na pitanje našeg novinara zašto se već nekoliko puta ovoj pjevačici brani gostovanje u Sarajevu – tj Federalnom dijelu BiH pjevačica je dala sljedeći odgovor.

“Da je kojom srećom a mogao je moj muž Arkan zauzeo Sarajevo danas mi niko ne bi branio da tamo pjevam” On je to mogao uraditi ali mu je bilo žao muslimana koji su zvali u pomoć cijeli svijet.

Svu imovinu i bogatstvo koje ima ova pjevačica upravo je i dobila na kostima i grobovima Bosanskih muslimana  koje je njen muž pljačkao i ubijao tokom rata u BiH. Kamioni tehnike i namještaja su se preko rijeke Drine vozili za Srbiju i tamo prodavali, a glavni čovjek za taj posao bio je upravo Arkan.

Zapravo nije ni čudo zašto je ovoj pjevačici zabranjeno da pjeva u Sarajevu jer to sama i pokazuje svojim izjavama i pojavljivanjima u javnosti sa ratnim zločincima.

Ceca je zamolila našeg novinara da se njen komentar ne objavljuje jer je kako kaže izjavljen u šali, ali mi smo ipak odlučili da ga objavimo nasuprot molbama i prijetnjama.

izvor: globalno.org

Back to top button