Oženio se bosanski Šon Pen : Zezancija me dovela do vjenčanja


Jaasmin Šehić, mladi pjevač iz Brčkog koji već dvije sezone u „Zvezdama Granda“ Jelenu Karleušu ne ostavlja ravnodušnom, odlučio je kako je došlo vrijeme da svoju vezu kruniše brakom.

Svoju izabranicu Almu upoznao je na jednom svom nastupu u Austriji, i to u ono vrijeme kada nije ni razmišljao o ljubavi, a kamoli o braku. Međutim, sudbina je htjela drugačije. Zaljubio se „preko ušiju“.

– Prvi put smo se vidjeli u januaru prošle godine, ali nismo se odmah upoznali. Bilo je to prilikom mog prvog nastupa u Gracu. Tako smo se povremeno viđali kad bi se ona pojavila na mojim svirkama, a osvajanje je bilo više neka zezancija.

Rekao sam joj da sam ostao u kafani gdje sam radio i da  nemam gdje biti, a onda me je ona pozvala na kafu u sedam sati ujutro. Od toga dana mi smo vezani jedno za drugo. Odmah sam shvatio da je ona žena mog života i da pored nje želim provesti svaki naredni dan. Imao sam veliku sreću da je i ona bila istog mišljenja (smijeh).

Zaista, brak sa Almom je nešto najbolje što mi se moglo desiti – kazao nam je Brčak i osvrnuo se na svoje posljednji nastup u „Zvezdama Granda“.

– Prezadovoljan sam nastupom, slažem se sa žirijem kada kažu kako je ovo bilo moje najbolje izdanje dosad. Nadam se da ću u budućnosti samo napredovati i da će ovo biti moja sezona – rekao je on.

A kako pjeva poslusajte u linku ispod :


Izvor : Expres

Back to top button