SVEDOČENJE NASA ASTRONAUTA POTRESLO CIJELU JAVNOST: VIDIO SAM MRTVE VANZEMALJCE U NAŠOJ BAZI

 

Pojavio se novi dokaz da je NASA-in astronaut potpukovnik Elison Onizuka video snimak mrtvih vanzemaljaca na kojima se ekperimentisalo u Rozvelu.

Prema rečima bivšeg NASA-inog operatera Klarka Meklelanda, Onizuka mu je neposredno pre svoje smrti otkrio da je video uznemirujući snimak mrtvih vanzemaljaca koji su se pojavili u humanoidnom obliku, u sklopu NASA-ine psihološke procene svojih astronauta u to vreme.

U članku pod naslovom “Obelodanjivanje vanzemaljaca,“ Mekleland tvrdi:

“Svi su bili zapanjeni kada se na ekranu pojavio objekat sličan sobi za medicinska istraživanja, a mala tela su uočena kako leže na pločama.

On je čuo nekoliko uzbuđenih komentara od drugih oficira koji su sedeli pored njega. Mala stvorenja čudnog izgleda su bila humanoidnog oblika i izgledala su slično onima koje su opisali navodni svedocu na dobro pozntoj Rozvel lokaciji na jugozapadu SAD-a 1947. godine.

Svi su imali velike glave, velike oči, tanka poprsja, ruke i noge. Nisu izgledali kao da su zemaljskog porekla.“

U članku pod nazivom “Obelodanjivanje vanzemaljaca od strane astronauta,“ Mekleland tvrdi:

Nije jasno zašto bi NASA astronautima pokazala snimak vanzemaljskih leševa, iako je Mekleland obrazložio tu ideju da je to mogla biti neka vrsta psihološkog testa da vide kako astronauti reaguju na snimak.

Mekleland je, naravno, naširoko kritikovan zbog njegovih čudnovatih tvrdnji u prošlosti i uprkos tvrdnjama da je bivši operater NASA-e, nije naveden na sajtu NASA-e ili bilo koje druge slične vladine agencije koja obično čuva evidencije onoga što su pojedici rekli.

Da li je to zbog toga što on nikada nije bio astronaut ili je vlada izbrisala sve njegove službene evidencije, to je još uvek sporno. Mekleland je o nedostatku njegovih službenih evidencija na svom sajtu rekao:

“Istoriju kreiraju, manipulišu njome, i pišu je oni koji su pretežno na pobedničkoj strani naroda koji ima vrhovnu političku – i posebno vojnu – dominaciju. Bilo koja “istina“ koja ima i najmanji potencijal da oslabi njihovu ukupnu vlast nad masama se ne može tolerisati.“

Mekleland u svojoj odbrani nema pisanih izveštaja bivših astronauta koji su navedeni na sajtu NASA-e da je on zaista u nekom svojstvu radio u NASA-i. On je takođe daleko od prvog NASA-inog zaposlenog koji tvrdi da je video dokaze o vanzemaljcima, od kojih su njih nekoliko bili astronauti.

Broj priča koje okružuju Rozvelski incident je veliki, a pored svedoka koji su u to vreme videli pad, sve je veći broj pojedinaca koji decenijama istupa tvrdeći da su videli snimke vanzemaljskih obdukcija, tla i sama mesta nesreća.

Naširoko se veruje da su ostaci vanzemaljaca koji su se srušili u Rozvelu odnešeni u Oblast 51, tajnu američku vojnu bazu koja se nalazi u pustinji Nevade.

Vojska je u to vreme tvrdila da je srušena letelica bila samo vremenski balon, iako su nedavno priznali da se balon zapravo koristio za nadzor nuklearnog testiranja.

Webtribune.rs

Back to top button