ALEKSANDRA LJUTA NA MILICU JER JE SNIMILA PJESMU KOJU JE ONA KAPARISALA

Ne stišava se prašina oko svađe Aleksandre Prijović i Milice Todorović.

milica-todorovic-foto-damir-dervisagic-1455283043-843461

Todorović: Jedva dočekala da snimi pjesmu koju je žarko željela Aleksandra 

Ne druže se, a gotovo da se i ne pozdrave kada se slučajno sretnu na nekom snimanju. Milica je još više zakuhala kada je u jednoj emisiji na TV Pink bahato imitirala Aleksandru. Glumila je Aleksandru na sceni, kako sjedi, razgovara sa kolegama… Vidjela je tu emisiju i Prijovićka ali ništa nije željela komentirati osim da svojoj kolegici želi sve najbolje u životu.

Njihovi odnosi su zahladnjeli kada je Aleksandra čula kako je Milica od jednog kompozitora kupila pjesmu koju je ona davno kaparisala.

Naime, Prijović je kod jednog autora čula dobru pjesmu, a kako je već pripremala album, dala mu je kaparu da je čuva i da će kasnije dobiti ostatak jer je želi snimiti. Ali, kako je sabirala druge pjesme ta koju je kaparisala nikako se žanrovski nije uklapala u taj CD pa je Aleksandra  nije ni snimila.

Kada je čuo da je završila album, a nije uvrstila i njegovu pjesmu, kompozitor je poludio i ponudio istu Milici. Ova još kada je čula da ju je Prijović trebala snimiti, odmah ju je kupila i uskoro je treba objaviti.

Kosu na glavi je čupala Aleksandra kada je čula da je Milica snimila ono što je ona željela. Odmah je pozvala tog kompozitora traživši objašnjenje zašto je njoj prodao pjesmu za koju je ona ranije dala kaparu. Objasnio joj je kako je nije mogao više čekati, ali i da je bio ljut kada je čuo da je snimila CD, a nije tu pjesmu uvrstila u album.

Prijovićki nije preostalo ništa drugo već da se pomiri sa situacijom i sačeka još nekoliko dana da čuje kako pjesma koju je zavoljela zvuči u izvođenju njene rivalke.

expressmag.ba

Back to top button