DENIS KADRIĆ PONOVO NAPRAVIO NEVIĐENI ŠOU U ZVEZDAMA GRANDA: “Ti si novi Sinan, novi Mile, svaka čast”

Denis Kadrić (30) iz Velenja predstavio se u prvom krugu “Zvezda Granda” pesmama “Ne traži je sine” Sinana Sakića i “Plava ciganko” Mileta Kitića. Već nakon prve pesme i spuštanja zidova Marija i Jelena su istrčale na scenu da pozdrave prošlogodišnjeg kandidata koji je ostavio veliki utisak na njih. Na kraju nastupa kojim je sve u studiju podigao na noge, Denis je dobio šest glasova.

“Nisi mi se prošle godine nešto dopadao, ali ti si novi Južni vetar. Ti si novi Sinan, novi Mile. Svaka čast”, rekao je Lukas. Marija je priznala da joj se dopalo njegovo izvođenje, ali da kad razgovara sa njom treba da stavi mikrofon ispod miške. Članovi žirija su ga pohvalili da je mnogo bolji nego što je bio prošle godine.

“Ti si Denise zvezda”, rekla mu je JK, a on je bez ustezanja rekao: “Onda smo se pomirili. Nema problema”. Članica žirija je nastavila da ga hvali: “Ti si večeras pevao, ponašao se nastupao kao jedna prava zvezda”. Tajanstveni se nije složio sa članovima žirija i imao je zamerke na Denisov nastup, a pogledajte i konačnu odluku produkcije.

 


Izvor E-turneja

Back to top button