Od večeras ona je “prva dama” u Srbiji

 

Sudeći po prvim rezultatima predsjedničkih izbora, Aleksandar Vučić novi je predsjednik Srbije, čime je njegova supruga Tamara stekla titulu prve dame.

TAMARA VUČIĆ

Aktuelni srbijanski premijer rijetko je svoj privatni život iznosio u javnost, ali posljednjih mjeseci mnoge je zanimalo ko je i kako izgleda Vučićeva supruga, piše “Index“…

O Tamari Vučić ne zna se mnogo, osim činjenice da se za Aleksandra Vučića udala 2013. godine, a javnost je prvi put zaintrigirala atraktivnim izgledom kada se prošle godine pojavila na proslavi Dana žena na “Belom dvoru” gdje ju je ugostila princeza Katarina Karađorđević.

Tamara se na prijemu pojavila u elegantnoj kombinaciji, a fotografije s proslave Dana žena svi su htjeli vidjeti upravo zbog lijepe crnke.

Srbijanski mediji pišu da je Tamara diplomirala političke nauke, te da je zaposlena u Ministarstvu vanjskih poslova Republike Srbije.

Aleksandru Vučiću je ovo drugi brak. Od 1997. do 2011. godine bio je u braku s Ksenijom Vučić s kojom ima dvoje djece, sina Danila i kćer Milicu.

haber.ba

Back to top button