Zaglavili se tokom seksa, vozili ih takve kroz ceo grad do bolnice (VIDEO)

Kenijski mediji dalje nisu pratili ovaj incident, pa je ostalo nepoznato kako se par izbavio iz ljubavnog “zagrljaja”

Zaglavljeni
Printskrin: Youtube/ToP NeWs

Par uhvaćen u seksualnom “klinču” morao je da prođe kroz gužvu na ulici krcatu šokiranim ljudima da bi stigao do bolnice, po pomoć. Šokantan snimak navodno prikazuje par, još uvek “zalepljen” jedno za drugo, kako ih transportuju drvenim kolicima.

Snimak je navodno nastao u Keniji, a prikazuje ženu koja je glavu prekrila čaršavom, dok njen ljubavnik, nepostiđen, prosto gleda okolo.

Veruje se da je par bio u hotelu, u ljubavnom činu, kada je muškarac otkrio da ne može da se “odvoji” od svoje udate ljubavnice.  Zbog nezgode koja im je desila tokom seksa osetila je velike bolove i morali su da zovu pomoć. Gosti hotela koji su ih čuli pritekli su im u pomoć, ali su do bolnice mogli da ih transportuju jedino ulicom, a scena je ubrzo privukla pažnju ljudi. Jedna od okupljenih osoba je sve snimila i video je osvanuo na internetu.

Kenijski mediji spekulišu da je prevareni muž koristio “magun”, napitak smišljen da bi se uhvatile supruge preljubnice.

Ali, sve upućuje na to da je ženu snašao “vaginizam“, nevoljno grčenje mišića, koje može da ima više razloga, uključujući infekciju urinarnog trakta, kao i brojne psihološke okidače.

Kenijski mediji dalje nisu pratili ovaj incident, pa je ostalo nepoznato kako se par izbavio iz ljubavnog “zagrljaja”.

 

(Telegraf.rs / Izvor: thesun.co.uk)

Back to top button