Viki izvrijeđala Bekutu: Niko nije vjerovao šta joj je izgovorila…

Svake subote je veselo a za to su najviše zaduženi članovi žirija “Zvezde granda”, a u svemu prednjači ženski dio žirija. Ovoga puta Viki Miljković nije štedjela stariju kolegicu Anu Bekutu, koja tokom popularnog muzičkog takmičenja uvijek brani Jelenu Karleušu. Naime, Bekuta je konstantno ispravljala Miljkovićevu tokom njenog izlaganja, zamjerajući joj da ne izgovara i akcentuje riječi pravilno.

ana-bekuta-1000x0

Čekaj Ana, da li stvarno misliš da si i dalje zabavna sa tim upadicama! Bilo je smiješno u početku, ali više nije! Ja ću da pričam kako ja hoću i molim te da ovo više ne radiš – grubo joj je odbrusila Viki, na šta je Ana počela da se smije i dodala kako se Vikica konačno probudila.

– Sram te bilo, da znaš, cijenila sam te i u šoku sam da ovako nešto radiš! I sve to da bi se dodvorila Jeleni, kao ti mene nasamariš i onda pošalješ poljubac svojoj ljubimici. Neće moći više ovako. Toliko godina karijere imaš i tebi ne treba ovakav šou, da mene ispravljaš da bi bila zabavna! Smisli nešto drugo, ni ti nisi rođena usred Beograda, vjerujem da i vi imate akcenat, samo se folirate –  sasula joj je Viki.

exspressmag.ba

Back to top button