Aca Lukas: Željka ne zanima kćerka, on i dalje voli Sonju

 

Acu Lukasa iznervirale su riječi Željka Šašića, koji tvrdi da njegova kćerka Sofija Vuksanovića smatra svojim ocem.

On kaže da nikada nije uskočio u Šašićevu ulogu, ali da se prema njegovom djetetu ophodi kao prema svom jer ju je rodila žena koju on voli. Ali, tvrdi, nije on jedini koji gaji velike emocije prema Sonji, već i njen bivši muž, koji i dan-danas ne može da je preboli.

– Hvala Bogu da je priznao da mu nisam preoteo ženu, hvala Bogu da je priznao da nisu bili pet godina u braku, hvala Bogu da je priznao da nismo prijatelji.

– Niko nije savršen, ali nemam greške. Neko kaže da je greška što sam napustio djecu, ali ja imam odličan odnos s njima. Žao mi je kad čujem da djeca najviše ispaštaju. Željko Šašić je zaboravio da njegova kćerka nije više dijete, već djevojka. On je samo znao da prebaci kako njegova kćerka ima modnu liniju. Treba da bude ponosan što je počela da radi. Pa ja sam prvi uzeo da nosim njenu jaknu. Ja ću svakom djetetu da pomognem. Budi ponosan na svoje dijete, dođi, izljubi je, ali njega ne zanima dijete, njega i dalje zanima njena mama. To je patologija. Tu mu spasa nema. U mojoj kući je zabranjeno da se kaže jedna ružna riječ o Šašiću. On je uvijek dobrodošao kod svog djeteta – kazao je Lukas.

(Kurir/Express)

Back to top button