PIJTE OVO PRIJE SPAVANJA I PROBUDIĆETE SE SA MANJOM TEŽINOM SVAKO JUTRO! NEVJEROVATAN RECEPT!

 

Med je jedna od najzdravijih namirnica na svetu. Ovaj izuzetno zdrav sastojak je pun hranljivih materija koje imaju mnogo lekovitih svojstava. Međutim, da li ste znali da ako pomešate med sa cimetom, napravićete najmoćniju kombinaciju koja vam može pomoći da sagorite neželjene kilograme preko noći. Pročitajte ovaj članak i saznajte više.

Da, zaista je jednostavno! samo popijte ovaj moćan napitak pre spavanja i probudićete se sa manjom težinom. Zvuči odlično zar ne? Ovo i jeste odlično i stvarno uspeva jer je ovo moćno piće neverovatno.

Cimet ima brojna lekovita svojstva poput: poboljšavanja tena, smanjivanja nivoa holesterola, poboljšavanja cirkulacije, savršen je za stomak, srce, creva i najbolje od svega – ubrzava proces mršavljenja tako da gubite na težini čak i tokom spavanja.

Možete koristiti cimet kao suplement svim jelima (dodajte četvrtinu kašičice cimeta u svaki obrok), možete ga koristiti kao zamenu za šećer (delimično ili u potpunosti) ili od njega napraviti specijalnu mešavinu za mršavljenje koju ćete redovno piti.

Svako veče pre spavanja bi trebalo da pijete mešavinu meda i cimeta. Ukoliko to redovno budete činili, ubrzo ćete postići neverovatne rezultate.

Napomena: Ovu mešavinu je vrlo jednostavno napraviti i verovatno sve sastojke već imate u vašoj kuhinji.

UPUTSTVO:

Prokuvajte 200ml vode i zatim dodajte pola kašičice cimeta i ostavite narednih 30 minuta da se ohladi.

Kada voda postane dovoljno hladna, dodajte kašičicu meda i ostavite mešavinu u frižideru da se ohladi.

Popijte jednu šolju ovog super-zdravog napitka pre spavanja.

Ključno je da ne dodajete ništa u ovaj napitak. Nema potrebe da ispijate ovaj napitak tokom dana jer funkcioniše samo ako ga popijete uveče pre spavanja.

Ova kombinacija će iščistiti vaš digestivni trakt, ukloniti parazite, gljivice i ostale bakterije koje usporavaju proces probave u organizmu.

Webtribune.rs

Back to top button