Predstavljamo vam novootvoreni butik RM „LUXURY“ ILIJAŠ

Zadovoljstvo nam je predstaviti novootvoreni butik RM „LUXURY“  u vlasništvu Aldine Salihović, koji se nalazi  u novoj zgradi iznad TC „Bingo“ u ulici 126. ilijaške brigade.

Razloga za poći u butik RM „LUXURY“ je više, to je mjesto gdje će kako muškarci tako i žene pronaći idealne stvari za sebe. U ponudi postoje razni modeli muškog i ženskog teksasa, razni dizajn, boje i veličine omogućavaju svim starosnim dobima da pronadu nešto za sebe.

– Na policama i vješalicama modnog butika nudi se prije svega obuća i odjeća, znači, haljine raznih krojeva i oblika, te štikle i balerinke, budući da smo napokon dočekali proljeće i toplije dane. Osim toga, možete pronaći torbe, naočale, ogrlice, narukvice,  ma zapravo, svatko tko  posjeti može se obući od glave do pete –

Pitali smo Aldinu gdje nabavljaja tako divnu robu? – Sva roba koju nudimo kupljena je Turskoj i Evropi . Nova kolekcija nam dolazi često, tako da stalno  kod nas možete pronaći nešto novo.

Svaka stvar na svojem mjestu

Roba vrlo uredno posložena na policama, te da je svaka stvar u butiku na svojem mjestu. – Nakon što dođe roba, svaki odjevni predmet se pregleda. Zadovoljstvo kupaca je najvažnije – naglasila je Aldina.

Kako bi odjevne kombinacije koje Aldina u butiku RM „LUXURY“ bile dostupne kupcima širom BiH, od nedavno objavljuje na svom    facebook stranici. Tamo se mogu javiti kupci za bilo koju informaciju u vezi robe .

Aldina Salihović oduševljava kupce  svojom  pozitivnom energijom. Iz načina na koji vodi posao zaključujemo kako zaista vjeruje u ono što radi. Uspjeh je zagarantiran. Zar sumnjate?

Posjetite  butik RM „LUXURY“ u novoj zgradi iznad TC „Bingo“ u ulici 126. ilijaške brigade. Radno vrijeme je od 09:00 – 18:00 a po potrebi radi i duži vremenski period.

Autor: Mehmedovic M.

Back to top button