VIDEO Manekenka objavila snimak s dječakom, internet poludio: Ti si perverznjakuša!

VIDEO Manekenka objavila snimak s dječakom, internet poludio: Ti si perverznjakuša!

Kanadska manekenka Tillie Medland našla se na udaru kritika zbog videa koji je podijelila na svom Instagram profilu.

Snimak na kojem se maleni dječak igra s manenkinim grudima izazvala je bujicu negativnih komentara na internetu, u kojima manekenku nazivaju “odvratnom perverznjakušom”, “bolesnicom”… A radi li se zaista o uznemirujućem prizoru ili nevinom znaku pažnje dječaka, procijenite sami nakon što pogledate snimku:

“Odvratno je to što ga nisi zaustavila. Da se radi o malenoj djevojčici s rukom u hlačama muškarca, ljudi bi poludjeli. Ti si perverznjakuša,” samo je jedan od osuđujućih komentara ispod videa koji je do sad pregledan preko 45 tisuća puta.

Kanadska manekenka, kojoj je cijela situacija bila smiješna i simpatična, nije ni slutila da joj slijedi online “linč” kada je objavila snimku. Video je na Instagramu podijelio i njen partner, Michael Zavet, koji se u opisu našalio kako u njegovoj obitelji suptilnost baš i nije jača strana te otkrio kako je dječak zapravo njegov nećak.

Iako ne postoje nikakve naznake kako se na snimci odvija nešto neprikladno, to nije spriječilo online “borce za pravdu” u bezobzirnom osuđivanju manekenke. A možda su se prvo trebali zapitati zašto imaju potrebu seksualizirati ponašanje nevinog novorođenčeta te se ubuduće, prije nego nekoga javno osude, sjetiti da iza objava stoje stvarni ljudi.
Preuzeto sa : Avaz.ba

Back to top button