POTOPILA JE STOPALA U VODICU ZA ISPIRANJE USTA I KADA ČUJETE ZAŠTO ODMAH ĆETE SLIJEDITI NJEN PRIMJER!

Većina vas je zasigurno iskusila neku vrstu problema sa stopalima tokom života i veoma ste svesni činjenice da brojni proizvodi koji se nude na tržištu ne pružaju zadovoljavajuće rezultate ili im je potrebno previše vremena da deluju.

Ovde, pak, možete videti neke jednostavne a izuzetno efikasne trikove za tretiranje svih vrsta problema sa stopalima, potpuno prirodnim putem, koristeći sastojke koje već imate u kuhinji.

Kako biste izlečili gljivičnu infekciju redovno potapajte stopala u vodicu za ispiranje usta na pola sata. Naime, vodica za ispiranje usta ima efikasne sastojke, poput alkohola, koji leče taj problem. Štaviše, potapanje šaka u vodicu za ispiranje usta takođe tretira gljivičnu infekciju šaka.

Naime, možete koristiti crni luk da biste lečili kurje oko. Sve što trebate da uradite je da natopite deblju krišku luka sirćetom i nanesete je na donji deo stopala. Nakon toga obujte čarape. Ponavljajte ovu proceduru svake večeri sve dok ne dobijete  zadovoljavajuće rezultate. Kurje oči će omekšati i lako ćete ih onda odstraniti.

U slučaju žuljeva dobro će vam poslužiti antiperspirant. Možda ćete osetiti malo bola ali će osušiti deo gde je žulj i ubrzati njegov oporavak.

Ovo je izuzetno efikasan metod jer čili papričice sadrže dosta kapsaicina koji smanjuje otok i umiruje nerve. Štaviše, takođe možete koristiti so da biste olakšali bol prouzrokovan čukljevima, jer je so bogata magnezijum sulfatom koji smanjuje upalu i olakšava bol.

U slučaju gihta, trebali biste drastično smanjiti ili potpuno izbegavati unos šećera, jer je šećer povezan sa gihtom. Štaviše, možete lečiti ovo stanje konzumiranjem jagoda i trešanja.

Takođe biste trebali koristiti beli luk u slučaju da patite od atletskog stopala. Sve što trebate da uradite je da stavite omanji komad belog luka između prstiju i ostavite da deluje narednih 24 sata.

Webtribune.rs

Back to top button