Upoznajte najutjecajnije fitness ikone Instagrama

Foto: Instagram

ONE su slavne, one su zgodne, one su bad ass žene koje zarađuju masnu lovu samo zato što – vježbaju. I to rade tako prokleto dobro da su naslagale na milijune sljedbenika koje po uzoru na njih sada ponosno stoje pred svojim ogledalom.

Fitness i Instagram vole se javno već duže vrijeme i zapravo, čak bismo, uz more raznih fit stranica i portala mogli reći da većina ljudi svoju fit motivaciju pronalazi upravo na Instagramu.

Ponajviše među njima – utjecajnim fitness ikonama.

Ako još uvijek ne znate koje su to žene (ima i muškaraca, ali zaista u puno, puno manjoj mjeri), zavirite u popis. Neke od ovih fit ikona već ste upoznali, sigurni smo, a ako tek tražite svog idola, ovisno o vrsti vježbe – pilatesa, joge, fitnessa, body buildinga – one su legendarne, a svaka je posebna na svoj način.

Kyla Itsines 

Fitness i mršavljenje – tu je definitivno najslavnija Kayla Itsines i njen Bikini Body Guide, sada već svjetski poznat kao BBG plan. Inspiracija svakodnevna!

Jen Selter 

Najpoznatija guza Instagrama. Prati je više od 11 milijuna ljudi, provjerite zašto.

Emily Sky 

Australska veganica i trenerica, poznata kao britka i super iskrena motivatorica.

 Michelle Lewin 

Stijena od žene veneculeanskih korijena. Sada živi na Floridi i odlično zarađuje svojim fitness savjetima.

 Joe Wicks

Poznat pod nadimkom The Body Coach. Više nutricionist nego trener – šarmantni Britanac pun je savjeta o prehrani, recepata i dokaza savršenih rezultata svojih klijenata.

 Cassey Ho

Fitness i prehrambena ikona i vlasnica poznatog bloga Blogilates na kojem revno dijeli odlične nutricionističke savjete i ideje, inspirativne fitness vježbe i preslatke sportske outfite.

 Simeon Panda 

Omiljen među bodybuilderima – Britanac kojeg prati više od tri milijuna zaljubljenika u body building – gdje im redovno servira nevjerojatna videa.

 

Lyzabeth Lopez

Kanadska holistička trenerica, nutricionistica i fitness trenerica koju prati oko 2 milijuna ljudi.

 Natalie Jill

Ako volite dinamiku u životu, uz kvalitetna pravila ponašanja – pratite ovu praktičnu ženu. Ima tonu dobrih savjeta i dokaza uspjeha njenih klijenata i fanova.

 

Rachel Brathen 

Ako ste joga fan sigurno već znate ovu ljubiteljicu joge i zdravog života, mamu i inspirativnu joga ikonu čiji će vas postovi inspirirati, naučiti mnogočemu, a i uljepšati dan. Sve za dobro raspoloženje i još bolju motivaciju.


index.ba

Back to top button