ZVANIČNO: Dibala 2022!

Vest koju je fudbalska planeta toliko čekala, konačno je dobila potvrdu

Gotovo je, završeno je, ozvaničeno je – Paulo Dibala ostaje veran Staroj dami do 2022. godine!

Vest koju je fudbalska planeta toliko čekala, konačno je dobila potvrdu. Argentinski majstor parafirao je novi ugovor sa Juventusom i tako u paramparčad rasprštio sve Barselonine snove o kupovini Dragulja na leto!

Informacija je i zvanično objavljena na zvaničnom sajtu Juventusa, uz objašnjenje da je saradnja produžena na obostrano zadovoljstvo!

Prethodni Dibalin ugovor trajao je do 2020. godine, za šta je zarađivao ravno 3.000.000 evra! Sadašnjim sporazumom Dibala će zarađivati tačno 7.000.000 evra, čime će drugi najplaćeniji igrač Serije A, jer će ispred njega biti samo još kolega iz napada Gonzalo Iguain sa vrtoglavih 7.500.000 evra godišnje!

Dibala je ljubavnu priču sa Damom počeo jula 2015. godine, kada je za 33.700.000 evra stigao iz Palerma. Vrlo brzo iskočio je u prvi plan i postao pouzdana vedeta Bjankonera. Od ovog leta igra u paru sa Gonzalom Iguainom i zajedno čine jedan od najstrašnijih napadačkih tandema sveta.

Njegova dva pogotka Barseloni u prvom meču četvrtfinala Lige šampiona dovoljan su dokaz o kakvom igraču se zapravo radi i zašto ga traže najbogatiji klubovi planete!

Ove sezone Dibala je ubeležio 16 golova i osam asistencija u svim takmičenjima za Juventus.

Izvor : Mozzartsport.com

Back to top button