Pogledajte bebu od osam mjeseci koja ima 20 kilograma

Pogledajte bebu od osam mjeseci koja ima 20 kilograma

Foto: Screenshot

Djevojčica Shatat Kumar iz Indije, ima samo osam mjeseci, a već ima gotovo nevjerovatnih za njen uzrast 20 kilograma.

Beba Shatat Kumar, može neprestano da jede, a njeni roditelji ni ne pokušavaju da joj uskrate nijedan obrok. Naprotiv, oni sebe ne krive za njenu preveliku kilažu, već vjerovali ili ne, Boga.

– Rođena je kao normalna djevojčica, a onda je od četvrtog mjeseca krenula naglo da se goji. Baš voli da jede. Nismo mi za to krivi, Bog je tako napravio. Ljutim se kada ljudi kažu da je debela – kaže otac djevojčice Suraj Kumar (23).

Ljekari su veoma zabrinuti jer Shatat sve teže diše, a ima i problema sa spavanjem jer je salo bukvalno guši. Imaju problem i kada žele da uzmu bebinu krv za analizu, jer joj je koža toliko debela da im pucaju igle.

Majka Rina (21) kaže da brine za zdravlje svoje već ogromne devojčice.

– Prije Shatat sam rodila dječaka koji je ubrzo umro, a sada je moja djevojčica ovakva. Brinem se za njeno zdravlje. Ne jede kao ostala deca, ona jede stalno, a ako joj ne damo da jede ona počne da urla. Vidite kolika je, ne mogu ni da je nosim na rukama – žali se majka.

Ljekar u Punjabiju koji brine o Shatat, kaže da je iscrpio sve mogućnosti u pokušaju da ustanovi šta se događa s ovom djevojčicom.

– Imam probleme i kada joj trebam krv uzeti. Koža joj je toliko debela. Rekao sam roditeljima da je vode u bolnicu u Amricaru, ali roditelji tvrde da nemaju za to finansijskih sredstava – kaže ljekar devojčice.

avaz.ba

mgid.com, 289198, DIRECT, d4c29acad76ce94f