Sekspilna “Zvezda Granda” izbezumila muškarce u Zenici! (FOTO+VIDEO)

Sekspilna

Teu Tairović upoznali smo kroz ranije takmičenje u „Zvezdama Granda“. Ova lijepa i atraktivna djevojka za rekordno kratko vrijeme skrenula je pažnju javnosti na sebe. Osim glasom, Tea nikoga nije ostavila ravnodušnim ni svojim seksepilnim izgledom, piše Express Magazin.

Dugo se nije eksponirala u medijima, pa je onima koji je poznaju „mirisalo“ na velikim bum kakav priprema. I on se dešava ovih dana…

Ona je prije nekoliko dana objavila novu pjesmu „Igračica“. Spot za tu numeru koji je sniman u Beogradu potpisuje Marko Moreno i nema sumnje da će vrlo brzo „zaraziti“ publiku u klubovima i diskotekama širom Evrope.

Ali Tea nije čekala puno da objavi i novu pjesmu. „Agresivno“ je krenula u osvajanje estradnog trona. U tome će joj itekako pomoći i druga pjesma za koju je spot završila ovih dana u Zenici. Zanimljivo je naglasiti da su Tei novu pjesmu koju će objaviti polovinom aprila radili Jala brat i Buba Corelli, trenutno najpopularniji reperi i autori na Balkanu.

Jako atraktivan, visokobudžetni spot sniman je dva dana u napuštenim prostorijama zeničke Željezare, a režirao ga je Jasmin Pivić, autor nekih od Jalinih spotova.

A, ekipi koja je radila na setu nimalo nije bilo jednostavno. Kada se pojavila seksepilna Tea, svi su „zanijenimili“, baš kao i brojna „jača“ populacija na njenim nastupima.

Dva dana smo snimali, bilo je baš naporno, ali se trud isplatio. Poslije „Igračice“ više sam nego sigurna u veliki uspjeh ove pjesme koju su radili Jala Brat i Buba Corelli – zadovoljna je Tea čije će se pjesme i spotovi ovih dana početi emitirati na brojnim bh. ali i radio i TV stanicama širom Evrope.

Do novog spota uživajte u pjesmi “Igračica”… spotu koji je za vrlo kratko vrijeme “preplavio” internet!

Autor: Express Magazin

 

Back to top button