NAJJAČI DUEL U ZVEZDAMA GRANDA:BOSANCI napravili ludnicu u Zvezdama Granda , Marija prijetila Popoviću “Ako ova dva kandidata momentalno ne prođu u četvrti krug napuštam Zvezde Granda” VIDEO

Večerašnja emisija “Zvezda Granda” je po mnogima bila najjača emisija s obzirom na to da se baš u toj grupi našao veliki broj takmičara za koje se smatra da mogu doći do samog finala.

Jedan od najzanimljvijih duela bio je između Armina Jusufovića iz Tuzle i Armina Dedića iz Srebrenika. S obzirom da su obojica bila na visini zadatka, Popović je odlučio da ih pošalje direktno u naredni krug i to, objasnio je, ako samo jedan kandidat od dva takmičarska para ode u baraž. Jedna od onih koja je insistirala da obojica odmah idu dalje je Marija Šerifović koja je kazala da ako obojica direktno ne prođu u naredni krug, ona odustaje od žiriranja u ovom takmičenju.

I Lukas je kazao da ga odavno neko nije fascinirao kao 16-godišnji Jusufović te ga je svojom izvedbom, kako je rekao, naprosto naježio. Obojica, složili su se svi članovi žirija, zaslužuju da idu direktno u finale.

Back to top button