Veliki poslovni uspjeh podrinjskog poduzetnika: Kompanija d.o.o Jašić Komerc bilježi veliki uspjeh!

Donosimo vam priču Fadeta Jašića, vlasnika kompanije d.o.o Jašić Komerc . Saznajte zašto je bitno ulagati i plasirati dobre prozvode.

Tek nakon što se krenulo u obnovu s ciljem povratka u podrinje naši vrijedni podrinjci su počeli da smišljaju nove načine kako da ožive život u potpuno porušenom mjestu ovog dijela istočne Bosne.  Ovu priču nam priča Fadet Jašić iz Nove Kasabe, koji je firmu od svog babe Avdije preuzeo prije par godina i nastavio dobro poslovati i proširivati firmu.Firma JASIC je jedina bošnjačka firma na nasim prostorima,Bratunca,Milića,Zvornika a i šife koja je na samom početku pokazala da će biti veoma uspješna,stabilna i profitabilna. Avdija Jašić je pokreno stovarište građevinskog materijala prije 14.godina i tako postao jedini vlasnik jedne takve kompanije u ovom dijelu istočne Bosne,Nove Kasabe i ostalih okolnih mjesta. Sa jako pristupačnim cijenama i kvalitetim proizvodima godinama je zadovoljavao svoje vrijedne kupce ali i svoje radnike odličnim uvijetima za rad.

U poduzetništvo su krenuli prije 14  godina, s tim da  napomenemo da je to bilo poduzetništvo „svojevrsnog tipa“, trgovina na veliko, građevinskim materijalom i sanitarnom opremoma.  Radi se o poslu kroz koji možete neminovno  zaraditi, jer u to vrijeme su bili jedina firma ko je pružala usluge svih vrsta kupovine sanitarne opreme, građevinskog materijala, i svih ostalih vrsta i svega što vam je potrebno za izgradnju stambeno-poslovnih objekata. Nabavak opreme, okupljanje ljudi, tima, građevinska dozvola, izgradnja samog proizvodnog objekta, cijeli taj  posao, zatim spajanje tehnike i ljudi, stvaranje proizvoda i dolazak do tržišta za sve je to bio odgovoran Avdija Jašić i njegova porodica koja mu je i bila najveća podrška do sada, no zbog umora od posla odlučio je firmu predati u ruke svog sina koji je i bio prava osoba koja može očuvati sve što je do tada gosp.Jašić izgradio.

Veoma stabilna kompanija sa više zasposlenih osoba je nakon što  sav posao preuzima Fadet Jašić odlučuje da proširi kapacitet proizvodnje zaposli više radnika naših povratnika i uvede novi izbor za svoje kupce a to je :  proizvodnja PVC stolarije, aluminijumskih ograda, roletni, komarnika, livenje aluminijumskih djelova za sastavljanje aluminijumskih ograda i mnogo toga.  Dostupni su za sve građane u bilo koje doba godine a ugodno osoblje ove firme će vas oduševiti, dakle sve što vam je potrebno za jednu kuću ili stan naći ćete u ovoj kompaniji. Prozore i vrata izabrati iz ponuđenog asortimana, ili naručiti prema Vašim zamislima i dimenzijama.
Vanjska i unutarnja stolarija u Vašem domu iznimno je važna! Odlučite se stoga za vrhunsku kvalitetu stolarije d.o.o Jašić Komerc.
Očekuju Vas i vrlo pristupačne cijene!


Pozivamo Vas da se upoznate s našom proizvodnjom vrhunske PVC vanjske i unutarnje stolarije. Predstavljamo Vam dio asortimana naših proizvoda , uz opise, karakteristike i fotografije naših modela vanjske i unutarnje stolarije. Obzirom da sami  plasiramo naše proizvode, predstavljamo Vam i naš proizvodni pogon.
Pozivamo Vas da nas posjetite u Novoj Kasabi bb , uz glavnu magistralu  od Konjević Polja prema Milićima. Ovdje se možete uvjeriti u kvalitetu naše stolarije i, naravno, našu susretljivost i spremnost da udovoljimo Vašim zahtjevima i očekivanjima.
Prozore i vrata kod nas možete izabrati iz ponuđenog asortimana, ili naručiti prema Vašim zamislima i dimenzijama.

Porodica Jašić trenutno ima sedam članova porodice i pravi primjer jedne uspješne kompanije ali i veoma vrijedne porodice kojoj takođe i mi u ime našeg portala infosvijet.net želimo svu sreću u nastavku poslovanja ali i privatnog život.Naravno mladi poduzetnik Fadet namjerava u budućnosti da proširuje svoje poslovanje i samim tim zaposli još radnika.Firma Jašić je jedna svijetla tačka našeg podrinja…Još jednom sve čestitke..

Vl.Fadet Jašić

Ukoliko želite da dobijete više informacija vezano za bilo šta možete se obratiti gospodinu Fadetu Jašiću na broj tel. 065 763 750  ili na email  jasickomerc@live.com . Sa zadovoljstvom naš i vaš d.o.o Jašić Komerc .

Autor  : Mehmedovic Muradif ( infosvijet.net)

 

Back to top button