Sofija Šašić otkrila PRAVO LICE svog očuha Ace Lukasa!

 

 Sofija Šašić, kćerka Željka Šašića i Sonje Vuksanović, od malih nogu je u centru pažnje, a medijski je pogotovo eksponirana otkad se njena majka preudala i za životnog partnra odabrala Acu Lukasa. Sofija i Željko su, kao što je poznato, u lošim odnosima, a ona danas odbija da komentariše očeve postupke.

Željko se od mene odvojio kada je počeo da se zabavlja sa sadašnjom djevojkom Katarinom. Prestao je da mi se javlja jer mi se ona nije svidjela. Mjesecima sam ga zvala, on nikada nije imao vremena za mene, iako smo tada živjeli jedno preko puta drugog – ispričala je ranije Sofija koja je sada otkrila i kakav odnos ima sa svojim očuhom:

Sofija ističe da joj je Aca, pored majke Sonje, velika podrška u životu.

Teško sam podnijela mamin razvod, ali navikla sam se. Nema tu više nikakvih problema. Od Ace imam veliku podršku i ljubav. Imam odnos sa njim kao sa pravim ocem – ponosno ističe Sofija.

Ona dodaje da je Lukas popustljiviji od njene majke, odnosno, da je Sonja stroža.

On je kod kuće kao i na TV-u, nikad se ne mijenja. Sa njim je uvijek sve smeh i šala. Aca nikad ne povisuje ton. Kod njega je sve dozvoljeno – naravno, uz dogovor – otkriva Sofija.

(Kurir/Express)

Back to top button