ZASTRAŠUJUĆI VIDEO: ŽELITE LI UBITI SVOJE DIJETE? AKO NE ŽELITE POGLEDAJTE OVAJ ZABRANJENI VIDEO ŠTA KAŽU SVJETSKI DOKTORI O TOME ŠTA MMR VAKCINA RADI VAŠEM DJETETU!

Video koji slijedi u nastavku je zabranjen od strane farmaceutskih lobija. Dokumentarac su snimili vjetski priznati doktori i naučnici kojima je poslije prijećeno i smrću.

Ovi doktori nisu protiv vakcinacije. Oni su samo protiv MMR vakcine tj koktela ove vakcine 3 u 1 jer postoji drugi način koji je siguran da se djetetu dadne MMR, a to je da se svaka od 3 vakcine u koktelu posebno dadne djetetu.

To nije u cilju farmaceutskih lobija koji na MMR vakcinama dobijaju ogroman novac.

Naime, riječ je o dokumentarcu Dela Matthewa Bigtreea koji je razotkrio laži Centara za kontrolu i prevenciju bolesti (CDC), odnosno koji je došao do informacija da je pomenuti Centar lažirao analizu MMR vakcine koja, po svemu sudeći, uzrokuje autizam

 U ovom filmu koncizno su prikazani, kako audio tako i pisani dokazi, koji otkrivaju manipulacije famraceutskih mafija, kao i lična iskustva roditelja koja se bore s svojom autističnom djecom.

Sve je tu! ‘Krtica’ iz Centra objelodanila je istinu. Dokazano je da vakcina MMR uzrokuje autizam, ali je Centar odlučio obustaviti dalje istraživanje, odnosno analizu MMR vakcine za koju javnost sumnja da uzrokuje autizam, te ponudio lažne rezultate istraživanja.

Film je dobio zabranu prikazivanja na Tribeca film festivalu, nakon nevjerovatnog pritiska od strane farmaceutske mafije.

 

izvor: globalno.org

Back to top button