Ovako je hrvatski reprezentativac doživio čudo protiv PSG-a

Barcelona je u srijedu ispisala novu stranicu nogometne povijesti, kao prvi klub koji je uspio nadoknaditi četiri gola manjka iz prve utakmice. O pobjedi 6:1 nad PSG-om govorit će se još dugo

Prije tri tjedna na Parku prinčeva bilo je 4:0 za PSG. Naravno, nakon takvog rezultata, ali i igre Emeryjeve momčadi, mnogi su vjerovali da će Barcelona ove sezone u Ligi prvaka ispasti već u osmini finala.

No Suarezovim golom već u trećoj minuti senzacija je krenula. Šou na Nou Campu okončan je pobjedom 6:1 u četvrtoj minuti sudačke nadoknade, nakon još jednog genijalnog Neymarovog proigravanja prema Sergiju Robertu.

‘Ne mogu vjerovati! Ovo je bilo zaista nemoguće. Ludost je u zadnjih šest minuta postići tri gola, a 15-20 minuta nakon utakmice i dalje je ludo i nevjerojatno! Hvala mojim suigračima, hvala ljudima u klubu, hvala navijačima… Ovo je zaista poseban dan i teško je reći išta više. Prva utakmica u Parizu bila je jako teška za nas. Puno ljudi je govorilo ružne stvari o momčadi, ali naša reakcija bila je zaista posebna. Ovo je povijest. Želimo tako nastaviti. Morali smo vjerovati u sebe – 4:0 je teško stići, ali vidjeli smo u Super Bowlu da je sve moguće. Ovaj dan je bio zaista lud. Ovo je Barcelona, najbolja momčad na svijetu i želimo nastaviti svoj san u Ligi prvaka’, izjavio je hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić, kojeg je trener Luis Enrique ovoga puta na teren poslao od prve minute.

Vamosssss! Nunca podré olvidar esta noche! Orgulloso de este equipo y de nuestra afición!
I can never forget tonight! Proud of this team! ??

  • +3

Osmina finala LP, Barcelona – PSG

Izvor: Reuters / Autor: Sergio Perez

Preuzeto sa : tportal.hr

Back to top button