Marija Šerifović bi poslala kandidata Zvezda Granda u logor zbog masakriranja pjesama!

 

Treći krug najpopularnijeg pjevačkog natjecanja donio je pometnju i među kandidatima i među žirijem. U subotu u 20 sati na TV OBN ćemo saznati koga bi Marija Šerifović slala u logor te zašto Jelena kareluša misli da je Viki dobila „na patini“!

Napetost između Jelene Karleuše i Viki Miljković nastavlja se i u ovoj emisiji. Dvije pjevačice ni o čemu nemaju usuglašeno mišljenje. Zapravo, pomalo je nejasno jesu li iskrene ili je to samo igra za TV kamere? Dok JK smatra da pjevači trebaju, pored glasa, imati karizmu i izgled, Viki zastupa tezu kako Zvezde Granda nisu natjecanje u ljepoti. Jelenu živcira što Viki stalno potencira govor u trećem licu, pa joj je to i prigovorila. Dodala je kako Viki sada bolje izgleda nego ranije i podugljivo naglasila kako je dobila „na patini“.

Saša Popović je u ovom sukobu stao na stranu Jelene Karleuše, jer smatra da su ostali samo dobri pjevači i da sada i sitnice odlučuju. Bilo je i nekih etiketiranja i smijeha, a u raspravu se umiješala i Ana Bekuta.

Aca Lukas je ispričao vic na račun Bosanca aludirajući na njegovu „matorost“, pa se atmosfera u studiju malo opustila. Mariji se nije svidjelo kako je jedan od kandidata masakrirao dva velika hita, pa je pobjesnila na njega.“Ovako masakrirati ove dvije pjesme, pa to je za logor,“ izjavila je pred milijunskom TV publikom. Kako su prošli kanidati iz BiH, ali i vaši favoriti, pogledajte u subotu u stalnom terminu?

Podsjećamo sve koji se u sezoni 2017/2018 žele natjecati u Zvezdama Granda i Nekim Novim Klincima da se mogu pojaviti na audicijama u BiH. U Zenici je audicija u hotelu Dubrovnik 19.05., dan kasnije u prostorijama TV OBN, a 21.05. kandidati se mogu pojaviti u BKC-u Tuzla. Prijavljivanje kandidata je na dan audicije, a početak točno u podne.

e-turneja.com

Back to top button