Mourinho se skida u nedjelju: “Svi braniči su mi ozljeđeni, a ja ionako treniram kao lud”

Mourinho se skida u nedjelju: "Svi braniči su mi ozljeđeni, a ja ionako treniram kao lud"

Screenshot: Twitter

MANCHESTER UNITED u ključnom, završnom dijelu sezone ostao je bez najboljeg strijelca Zlatana Ibrahimovića, ali su ozljede pokosile i čak trojicu stopera; Smallinga, Jonesa i Roja, pa je Mourinho ostao sa samo jednim središnjim braničem, Baillyjem.

U nedjelju, u 34. kolu Premier League, od 13 sati, čeka ga dvoboj sa Swanseajem, a Unitedu je do kraja sezone svaka utakmica “finale” jer u prvenstvu lovi treće ili četvrto mjesto kako bi ušao u Ligu prvaka, dok je u Europskoj ligi došao do polufinala.
S obzirom na to da sve to mora uraditi ne samo bez Ibre, nego i “bez obrane”, Mourinho komentira: “Trenutačno mi je Bailly jedina opcija na stoperu. Blind je ipak lijevi bočni, ali može odigrati i kao centralni branič. Tu je još samo premladi Axel Tuanzebe. Upravo su njih dvojica odigrali apsolutno izvrsno u gradskom derbiju (0:0) protiv Cityja.”
Razmatra trener i druge opcije: “Moram razgovarati s njima i vidjeti kako se osjećaju. Za svaki slučaj ja sam također u igri. Ionako ne izlazim iz teretane i naporno vježbam, pa zašto onda protiv Swanseaja stoperski par Manchester Uniteda ne bi bio Mourinho – Tuanzebe?” našalio se Mourinho u trenucima kada bi najradije zaplakao.
Njegova poruka da je spreman klupu zamijeniti terenom inspirirala je korisnike Twittera koji su Mourinhovu glavu montirali na tijelo ozlijeđenog Zlatana Ibrahimovića i to u borilačkoj pozi:
Back to top button