OVAJ RECEPT JE IZLIJEČIO ČAK I NAJAGRESIVNIJE OBLIKE METASTAZE RAKA: PROBAJTE OVAJ NEVJEROVATAN RECEPT KOJI KRIJU SVI ONKOLOZI SVIJETA JER LIJEČI RAK!

 

Da li znate da su čak i najagresivniji oblici raka koji su metastazirali, bili uklonjeni lečenjem sa sodom bikarbonom? Iako je hemoterapija toksična za sve ćelije, ona predstavlja jedinstven metod koji onkolozi koriste u svojoj praksi na svim pacijentima obolelim od raka.

Činjenica je da 9 od 10 pacijenata obolelih od raka pristaje da ide na hemoterapiju bez prethodnog traženja drugih manje invazivnih metoda.

Farmaceutske kompanije i lekari zarađuju od toga. To je jedini razlog zašto još uvek koriste hemoterapiju. Ali, ne zato što je hemoterapija efikasna, smanjuje stopu raka ili smanjuje smrtnost ili oboljevanje. Ona čini baš suptrotno. Hemoterapija povećava rast raka i dugoročnu stopu smrtnosti, a onkolozi sve to znaju.

Pre nekoliko godina, dr Mark Pagel, koji je član Centra za rak na Univerzitetu u Arizoni, je dobio 2 miliona dolara od “Nacionalnog instituta za zdravlje” da ispita efikasnost personalizovanog lečenja raka dojke sodom bikarbonom. Očigledno je da postoje ljudi koji znaju da je natrijum bikarbonat, ta ista stvar koja vam može spasiti život u urgentnom za tren oka, prvi najefikasniji i najsigurniji vid lečenja raka.

Studije su otkrile da određene mere u ishrani za povećanje nivoa bikarbonata mogu povećanti pH kiselih tumora bez remećenja pH zdravih tkiva i krvi. Humani karcinom dojke na životinjskim modelima je pokazao da oralni natrijum bikarbonat sprečava metastaze i tumore čini alkalnijim.

Svetski priznati lekari, kao dr Džulijan Vitaker, na osnovu studija i činjenice da je soda bikarbona bezbedna, usvojio je uspešan metod lečenja raka kao deo ishrane i imunog programa za obolele pacijente.

Vitakerov protokol koristi 12 gr, ili 2 zaokužene kašičice sode bikarbone rastvorene u 2 šolje vode, zajedno sa niskokaloričnim zaslađivačem po vašem izboru, jer je to poprilično slano. Pijuckati ovu mešavinu tokom jednog ili dva sata, i ponoviti to ukupno 3 puta dnevno. Jedan čovek potvrđuje da je svoj rak izlečio sodom bikaronom i melasom, a svoju bolest je tretirao samo sodom bikarbonom.

Natrijum bikarbonat, kada se uzima oralno zajedno sa vodom, naročito vodom koja ima visok sadržaj magnezijuma, i kada se koristi u medicinskim kupkama, postaje prvi lek za lečenje raka, kao i dijabetesa, bolesti bubrega, prehlade ili gripa. Takođe je moćan tampon protiv izlaganja radijaciji.

Šta je soda bikarbona?

Soda bikarbona je bela kristalna čvrsta supstanca koja izgleda kao fini prah. Njen hemijski naziv je natrijum hidrogen karbonat ili natrijum bikarbonat.

Soda bikarbona se zaista razlikuje od sode za pranje ili natrijum karbonata, iako imaju isti blago slan i alkalni ukus.

Ova soda se obično rastvara u mineralnoj vodi i zatim se koristi kao kvasac u pečenju. Deluje kao kvasac neutrališući kisele delove testa. Neutralizacija oslobađa ugljen dioksid i dovodi do širenja ili “podizanja“ peciva.

Takođe, soda bikarbona se koristi za omekšavanje povrća i mesa.

Kao hemijsko sredstvo u domaćinstvu, soda bikarbona se koristi kao sredstvo za čišćenje. Ima je u mnogim pastama za zube iz istih razloga, gde služi kao neutralizator kiseline, antiseptik, za uklanjanje naslaga i beljenje zuba, kao i za čišćenje.

Ostali proizvodi za ličnu higijenu u kojima možete pronaći sodu bikarbonu su šamponi i dezodoransi.

Soda bikarbona i pH lek

pH telesnih tečnosti i tkiva je važan i ključan, i zato se odražava i utiče na stanje naše unutrašnje čistoće i na naše zdravlje. Što je pH bliži 7,35 do 7,45, viši je nivo zdravlja i blagostanja. Ostajanje u ovom zdravom opsegu može povećati sposobnost da se odupremo nekim akutnim bolestima kao što su gripe i prehlade, i takođe može sprečiti nastanak raka i mnogih drugih bolesti. Zadržavanje pH u zdravom opsegu takože uključuje nepohodne promene u ishrani i stilu života.

pH skala je kao termometar koji pokazuje pad ili rast alkalnog i kiselog sadržaja tečnosti. Odstupanje ispod ili iznad 7,35 – 7,45 pH, u kontrolisanoj krvi može biti znak potencijalno opasnog ili ozbiljnog stanja ili simptom bolesti.

Džon Baron nam pokazuje način gledanja na pH, što otvara jednu od najvažnijih prednosti alkalne vode:

Joni vodonika vezuju kiseonik. Ovo ukazuje da na to da što je tečnost kiselija, u njoj ima manje kiseonika. Svakoj ćeliji u telu je potreban kiseonik za život, kao i za očuvanje optimalnog zdravlja. U kombinaciji sa svim znanjem o jonima vodonika, možemo uočii da što je krv kiselija, ima manje kiseonika za ćelije.

Morate razumeti da je to isti mehanizam kao kad kisele kiše unište jezero. Ribe se uguše jer kiselina u vodi jezera “vezuje“ sav kiseonik. Nasuprot tome, ako podignete pH nivo jezera ili ga načinite alkalnijim, kiseonik postaje dostupan i jezero se vraća u život.

Koristno je napomenuti da se rak odnosi na kiselu sredinu – što je veći pH, raku je teže da napreduje.

Razumevanje ovoga je veoma važno iz dva razloga:

To otkriva jednu od osnovnih prednosti alkalne vode – više kiseonika u sistemu i objašnjava zašto alkalna voda može pomoći u borbi protiv raka.

Kako soda bikarbona može pomoći u lečenju raka

Prvo, maligni tumori pokazuju mase brzo rastućih ćelija. Brza stopa rasta tih ćelija znači da se ćelijski metabolizam takođe odvija na veoma visokim stopama.

Zbog toga ćelije raka koriste više šećera i ugljenih hidrata kako bi dobile energiju u obliku adenozin trifosfata ili ATP.

Veoma visok nivo ekstracelularne kiselosti oko područja tumora je jedan od vodećih pokretača metastaza kancerogenih tumora.

Ćelije raka. Da bi rasle i brzo se širile, potrebna im je kisela sredina.

Jedinjenje kao što je natrijum bikarbonat će učiniti magiju.

Navodno, potrebno je uneti natrijum karbonat što je moguće bliže tumoru, jer je njegov efekat podizanja pH potreban u mikro okruženju tumora. Zbog toga se direktno ubrzigavanje ovog sastojka u mesto tumora smatra boljim rešenjem nego oralno konzumiranje. Ali, oralno unošenje natrijum bikarbonata je sigurnije i može se korisiti kod kuće.

Jedna studija iz 2009. godine, objavljena u časopisu Cancer Research, je među prvim studijama koja dokazuje da alkalizujući efekat natrijum bikarbonata zapravo može zaustaviti rak.

Rezultati studije su pokazali da natrijum bikarbonat funkcioniše podizanjem pH izvan ćelija, ne unutar ćelija. To je značajno otkriće jer ukazuje da natrijum bikarbonat ne sputava ćelijski metabolizam, čak iako mikro okruženje čini štetnim za rast tumora.

Druga otkrića iz studije pokazuju da soda bikarbona:

Smanjuje angažovanje jetre, a time i širenje ćelija tumora na druge organe u telu.

Smanje angađovanje limfnog čvora u transferu ćelija raka.

Sprečava kolonizaciju drugih organa u telu.

Magična formula sode bikarbone za lečenje raka

Kako biste kod kuće napravili tretman za lečenje raka sa sodom bikarbonom, trebaće vam melasa, javorov sirup ili med, zajedno sa sodom bikarbonom.

Dr Sirkus je u svojoj knjizi naveo kako je jedan pacijent koristio melasu i sodu bikarbonu u borbi protiv raka prostate, koji je metastazirao na kosti. Pacijent je prvog dana pomešao jednu kašičicu melase sa jednom kašičicom sode bikarbone u jednoj šolji vode.

On je pio ovu mešavinu naredna tri dana, nakon čega je njegova pH vrednost u urinu bila 7,5 a u pljuvački 7,0. Ohrabren ovim rezultatom, uzeo je ovu mešavinu 2 puta petog dana, umesto jednom dnevno. Od 6 do 10 dana je uzimao dve kašičice sode bikarbone i melase dva puta dnevno.

Do 10. dana, pH pacijenta se povećao na 8,5 i jedina nuspojava koju je iskusio je bilo noćno znojenje i glavobolje.

Sledećeg dana je imao skeniranje kostiju i neke druge medicinske testove. Rezultati su pozali da je njegov PSA (protein koji se koristi za izračunavanje ozbiljnosti uvećanja prostate, kao i raka prostate) nivo je pao sa 22,3 na 0,1.

Druga formula savetuje mešanje 30 kašičia sode bikarbone sa 90 kašičica javorovog sirupa.

Javorom sirup se mora zagrajati kako bi postao mnje viskozan. Nakon toga se dodaje soda bikarbona i meša se 5 minuta dok se potpuno ne rastvori.

Ova mešavina bi trebala da bude dovoljna za oko 10 dana. 5 do 7 kašičica dnevno je preporučena doza za pacijente sa rakom.

Ali, treba voditi računa kada se soda bikarbona koristi kao lek za lečenje raka, jer održavanje visokog nivoa p može uzrokovati disbalans elektrolita i metaboličke alkaloze. To može uticati na krvni pritisak i srce i može dovesti do edema.

Ne morate biti lekar da biste koristili pH lek. Svaka majka, otac i korisnik lekovitih umetnosti treba da zna kako se koristi natrijum bikarbonat. Deficit bikarbonata je pravi problem koji se produbljuje sa godinama, tako bi trebalo da razumete i cenite to šta je soda bikarbona.

IZVOR: Webtribune.rs

mgid.com, 289198, DIRECT, d4c29acad76ce94f