Iz zatvora u bolnicu: Sinanov sin u pratnji policije prebačen kod doktora

Rašida Sakića su iz Padinske skele, gde služi robiju od 15 godina zbog ubistva, odveli u KBC Zvezdara jer se požalio na krv u stolici.

Rašid Sakić, sin Sinana Sakića, hitno je prebačen iz zatvora u KBC Zvezdara, piše “Kurir“. Pjevačev nasljednik, koji služi kaznu u zatvoru u Padinskoj skeli, u pratnji policije odvezen je u bolnicu.

– Rašida su odveli u bolnicu nakon što je primijetio krv u stolici. Sakić je u pratnji policije posjetio ljekara, koji mu je odmah uradio sve analize. Nakon što su zaključili da je riječ o pucanju hemoroida, odlučili su da mu obave jednu manju intervenciju, a Rašid je istog dana pušten iz bolnice.

Međutim, već sutradan vratio se na kliniku zbog ranije zakazane kolonoskopije.

Rašid Sakić će sljedeće godine biti pušten na slobodu. Sinanov sin je optužen da je 2002. u Loznici ubio D. D. i pokušao da likvidira R. L. Tereti se i za posjedovanje oružja i narkotika, kao i nanošenje teških tjelesnih povreda.

Rašid je zbog ubistva, posjedovanja oružja i narkotika, kao i nanošenja teških tjelesnih povreda osuđen na 15 godina zatvora.

Pjevačev sin kaznu služi u Padinskoj skeli, a Sinan je nedavno otkrio da ga ne posjećuje.

– U zatvoru je još… Nemam riječi, šta ja znam. Šta da radim, svako ima svoju sudbinu i karmu. Ne obilazim ga u zatvoru, ali u kontaktu smo. Dijete do svoje šeste godine nema svoju sudbinu, a poslije je dobija. Ti si mu samo biološki roditelj i ništa više. Na njegov put ne možeš da utičeš. Možeš da budeš idealan roditelj, kao što sam ja bio. U mom slučaju to nije vrijedilo – rekao je nedavno Sakić.

haber-ba

Back to top button