Jedna od članica žirija “Zvezda Granda” bila je prva pratilja na izboru za mis, a NIKADA ne biste pogodili koja! (VIDEO)

Jelena Karleuša, Viki Miljković, Marija Šerifović, Snežana Đurišić, Ana Bekuta
Foto: Twitter/karleusastar, Telegraf, A. Nalbantjan

Snežana Đurišić, Ana Bekuta, Jelena Karleuša, Viki Miljković i Marija Šerifović. Jedna od ovih pevačica pre mnogo godina takmičila se u izboru za mis, u kojem je osvojila drugo mesto, tačnije titulu prve pratilje, a sigurni smo da nikada ne biste pogodili o kome je reč!

Kako smo uspeli da saznamo, pevačicu su zbog izuzetne lepote više puta terali da se prijavi na izbor za mis, ali i u manekenske vode, ali njoj je muzika bila san.

Foto: Instagram/serifovic

Foto: Instagram/serifovic

Pre nego što vam otkrijemo o kome se radi, u anketi ispod glasajte za pevačicu za koju mislite da je bila prva pratilja (ali nemojte da varate)!

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

 

Ne znamo za koga ste glasali, ali prva pratilja davne 1977. godine bila je Snežana Đurišić!

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

Sa pevačicom smo i popričali na ovu temu i evo šta nam je ona rekla.

– Tu sam bila primorana da idem. Ja nisam nikad imala interesovanja za, što bi moja mama rekla, tu vrstu sporta, ali prosto su me naterali. I ja, onako, kako sam uvek nemirnog duha, uvek sam za taj neki provod i zezanje. Ja sam tu krenula i divno sam se provela. Bilo mi je vrlo neprijatno da nešto šetam u kupaćem kostimu po pozornici, obično sam u haljini i u odelu. Toga se sećam ali svakako mi je to jedno iskustvo koje zaista nema cenu – počela je Snežana.

 

Na naše šaljivo pitanje ša bi bilo kada bismo došli do tih fotografija i snimaka, Snežana je sa osmehom rekla:

– To su crno-bele slike, neke dve, ali, dobro, to su lepe uspomene. Ja sam tad imala 17 godina i nisam bila popularna kao što je to bilo sa 20 godina. Ja sam bila predstavnik Crne Gore, s obzirom da je moje poreklo crnogorsko, tako da su svi bili oduševljeni.

(Telegraf.rs)

Back to top button