NA OKUPU: OVO SU DJECA ACE LUKASA IZ PRVOG BRAKA

 

Mnogima je poznato da srbijanski pjevač Aca Lukas sa suprugom Sonjom Vuksanović ima kćerkicu Viktoriju. Generalno, Viktorija najviše voli da se druži sa tatom i najčešće se eksponira.

Međutim, manje je poznato da Lukas sem Viktorije ima još troje djece i to dva sina i jednu kćerku.

Andrej, Lazar i Miljana su djeca koju je Lukas dobio prije braka sa Sonjom. I svi oni potpuno su nepoterećeni očevom slavom i ne vole pretjerano da se ekponiraju u medijima.

Kćerka Miljana (27) je šminker na srbijanskoj “Grand” televiziji, dok je stariji sin Lazar (21) vozač na “Grandu”.

Voli da vozi, pa neka to i radi. Htio bi da jednog dana bude menadžer, to ga interesuje, a mnogi su avanzovali od vozača do menadžera, pa neka se i on bori. Tek mu je 21 godina, mlad je i ima vremena za sve”, rekao je Aca nedavno za “Svet” i dodao da mu je žao što sin nije postao fudbaler.

Njegov mlađi sin Andrej odlučio je da gradi fudbalsku karijeru, iako je u Njemačkoj, gdje je do skoro živio sa majkom Natašom, bio jedan od najvećih teniskih talenata.

Do skora uopšte nismo bili bliski, jer su postojale prepreke. Sve ono što sam izgubio za vrijeme odrastanja kod prvo troje djece, sada gledam da nadomjestim kroz Viktoriju. Sretan sam zbog toga i nije me sramota da to kažem. Sretan sam što sam u situaciji da doživim da bar jedno dijete odraste uz mene”, rekao je svojevremeno Aca, koji je priznao da je napravio dosta grešaka u životu.

Iskreno, jeste mi teško što nisam tokom njihovog odrastanja bio uz njih. Nisam bio tu kada im je to bilo potrebno i to me danas strašno pogađa i boli. Nekada, kada prođu određene godine, shvatiš koliko si zapravo i u čemu sve griješio. Neću da lažem. Troje moje djece nije raslo uz mene i to mogu otvoreno da kažem. Nisam želio da ostanem u braku ako taj brak nije bio dobar, čak ni po cijenudjece”, priznao je srbijanski pjevač, prenosi “Pulsonline“…

haber.ba

Back to top button