Maloljetnica progovorila o odnosu sa Šakom: Ovo je djevojka kojoj je Polumenta slao snimke sa WC šolje! (FOTO)

Posljednjih sedmicu dana domaći mediji ne prestaju pisati o skandalu u kojem se našao pjevač Šako Polumenta (57) koji je maloljetnoj M. V. (17) slao neprimjerene poruke i video-snimke. Nakon što je maloljetna djevojka sporni snimak objavila na društvenoj mreži Instagram podigla se velika prašina.

Maloljetna Mina je nedavno potvrdila da je Šaku upoznala na jednom njegovom nastupu, nakon čega ju je pjevač često zvao, slao fotografije i obećavao karijeru ukoliko legne s njim.

– Često sam dolazila na njegove nastupe i odmah sam mu zapala za oko. Na jednom nastupu smo se i upoznali. On je moj broj dobio od mog bliskog prijatelja. Nakon nekog vremena mi se i javio, a onda je došao u Inđiju i da me vidi. Na početku nisam željela da se viđam sa njim, plašila sam se toga šta će ljudi reći, on je stariji od mene 40 godina. Na kraju smo se ipak vidjeli. Nekoliko puta smo otišli zajedno na ručak i na piće, ali između nas nije bilo ničega. Poslije našeg susreta on je mene često zvao, slao mi svoje fotografije… Međutim, ja nikada nisam željela da imam sa njim nešto” počinje priču Mina i dodaje:

– Ja sam kasnije saznala i za njegovu ljubavnicu Ivanu, a on se javljao i mojim drugaricama. To čovjeku od 57 godina koji ima troje djece i ženu nikako ne priliči i nije mi nikada bilo jasno zbog čega se tako ponaša. Prema meni je u nekoliko navrata bio navalentan, pokušavao je da me odvede u krevet, ali nije smio to otvoreno da kaže, ipak se plašio zbog mojih godina i posljedica koje bi mogao da snosi ukoliko bi između nas došlo do seksa. Ja sam tada imala samo 16 godina. Obećavao mi je da će da mi pomogne u sportskoj karijeri, rekao mi je da će da mi nađe menadžera i da želi da mi sredi da odem van Srbije da igram ženski fudbal – kaže maloljetna djevojka.

Šako je zbog Mine snimao eksplicitne klipove na kojima je lajao poput psa, međutim folker nije jedini koji je lud za njom. Naime i srbijanski teniser Filip Krajinović, lajkuje Minine slike.

 

 

Autor: A. Z

Avaz.ba

Back to top button