Najpopularnije Bosanke na Instagramu “uništavaju”: Među njima Playboy zečica i miljenica Cristiana Ronalda (FOTO)

Najpopularnije Bosanke na Instagramu

Foto: Instagram

Pred vama je lista najpopularnijih Banjalučanki na Instagramu na kojem mlade djevojke privlače veliki broj pratilaca postavljajući selfije, storije, ili javljajući se uživo putem Instagram Live-a.

Prva na listi je Ivana Macanović, atletičarka iz Banje Luke, juniorska reprezentativka Bosne i Hercegovine, sa skoro 100 hiljada pratilaca. Ivana jedna je od nekoliko stotina odabranih osoba koje na Instagramu prati Cristiano Ronaldo.

Sljedeća najpoznatija djevojka iz Banje Luke na Instagramu je Plejbojeva zečica Božana Vujinović poznata pod nadimkom “neodoljiva neumoljiva”. Plavuša koja živi u Beogradu postala je regiolnalno popularna, a samo putem Instagrama je prati gotovo 25 hiljada ljudi. Atraktivna starleta s fanovima dijeli svoje provokativne fotografije, snimke iz provoda po mondenskim klubovima i egzotičnim destinacijama koje obilazi širom svijeta.

Brojnu Instagram publiku ima i Marijana Bajunović sa čitavih 40 hiljada pratilaca. Vlasnica najpopularnijeg Instagram profila bavi se manekenstvom. Kao model pozirala je pred objektivom najpoznatijih banjalučkih fotografa, a povremeno se pojavljuje i u muzičkim spotovima. Marijana se ne stidi da pokaže sve svoje adute, a svaku objavu visoke Banjalučanke prate hiljade lajkova i brojni komentari njenih fanova.

avaz.ba