ŽENE SE SLOŽILE: ‘KADA BI MUŠKARCI RADILI OVIH 10 STVARI, NIKADA NE BISMO ODBILE SEKS’

Ako žele da njihova partnerica uvijek bude raspoložena za akciju ispod čaršafa, muškarci se zaista moraju potruditi.

Sasvim je normalno da ni muškarci ni žene nisu uvijek raspoloženi za seks, a razlozi mogu biti razni.

Čak i žene s najjačim libidom na svijetu nekada nemaju volju za seksom, zbog umora, nekog problema koji ih muči ili najobičnije sitnice.

Ipak, dame su istakle da im je veoma bitno kako se partner ophodi prema njima, te da postoje situacije kada sigurno ne bi mogle tek tako da odbiju seks.

Zato donosimo kratko uputstvo kako bi to, po mišljenju mnogih dama, muškarci trebalo da se ponašaju:

1. Zavode vas tokom cijelog dana

Žene su izrazile želju da muškarci tokom cijelog dana tretiraju kao kraljicu, odnosno zavode ih od ranog jutra. Umjesto da skače na njih kad god im se pruži prilika, one žele da im spontano ukazuju pažnju i posvećuju komplimente.

2. Uvode predigru

Nježnom, ali strastvenom poljupcu nijedna dama ne može da odoli. On je intiman i podstiče maštu.

3. Pružaju vam oralni seks

Baš kao i muškarci, mnoge žene obožavaju oralni seks. Uostalom ako muškarci žele da ga dobiju, treba da ga i daju, zar ne?

4. Romantični su

Ne postoji žena koja neće “ pasti” na neki romantičan čin. To može biti cvijeće, čokolada ili seksi poruka koju vam je ostavio na krevetu, prenosi B92.

5. Diraju prava mjesta

To ne moraju da budu standardne erogene zone. Muškarac treba da istraži šta vas najviše uzbuđuje, kako bi vam pružio pravi užitak.

6. Rade kućne poslove

Kućni poslovi poput pranja suđa, iznošenja smeća i usisavanja možda nisu sinonim za seks, ali obožavaju da vide muškarca u ovakvim „akcijama” I smatraju to nevjerovatno seksi.

7. Sređuju intimne dijelove tijela

Mnogi muškarci očekuju od svojih partnerici da budu stalno uredne i depilirane, a žene su se složile da je to jednako poželjno i za njih. Naravno, ne moraju da uklone sve dlake, ali uredno i podšišano intimno područje bi bilo sasvim u redu.

8. Uvijek se trude da se osjećamo posebno

Ovo je poznata stvar, a muškarci je tako često zaborave. Dakle, što više komplimenata i pohvala, zbog kojih će se žena osjećati posebno.

9. Masiraju nas

Masaža na kraju dana? Neprocjenjivo iskustvo. Ujedno, to je odlična predigra za seks, a žene će tu zahvalnost i te kako pokazati.

10. Paze na svoj izgled

Ne očekuju sve dame od jačeg pola da budu uvijek besprijekorni, ali osnova higijene je ključna. Redovno tuširanje, čista garderoba i njega lica i tijela su im veoma bitni.

(Hayat/Foto:Getty)

 

Back to top button