Sadik Hasanović iz Srebrenice ponovo briljirao, direktno u 6.krug Valentino Zvijezda

Ostao je još samo jedan korak…. Sadik Hasanović nadomak je finala popluranog show takmičenja Valentino Zvijezde. Jucer se održano snimanje 5.kruga i naravno Sadik se plasirao direktno u 6.krug i ostvario do sada najbolje komentare stručnog žirija. On se predstavio sa pjesmama od Muharema Serbezovskog – Ti si tuđa žena i od Seje Kalača – Ne volim da gubim.

Sadik i dalje sanja jedno a to je pobjeda , naravno sve to nebi bilo ovako da nije podrške prvenstvno porodice, prijatelja i poznanika.
Emisija će biti emitovana u nedeljua a Sadik je juče imao najbolji nastup do sada i dobio je sjajne komentare :

Njegov idol i legenda balkana Muharem Serbezovski, čiju je pjesmu i izvodio reko mu je da je fantastičan,i reko da ni sam on nebi odpjevao bolje tu pjesmu.

Šekib Mujanović: Ti si sada prekucao jednostavno dokazao si da si u 4. Krugu bio bolestan…”

Nihad Kantić ŠIKE: ” Iznenadio si me, takmičaru prije tebe sam rekao da je najbolji ali to ću povući i reći da si najbolji u ovoj grupi, ovo je tvoj najbolji nastup do sada…”

Rale : ” Sadik, iako ne preferiram taj stil pjevanja ali ti si tako otpjevao da mi je se mnogo svidjelo…”

Naravno mi kao portal u ime svih članova našem Podrinjcu, našem Sadiku iz Srebrenice želimo da ostvari svoj cilj i da akoBogda kao što je i najavio ako pobijedi tu pobjedu posveti narodu podrinja i Srebrenice. Sretno momče !

Back to top button