BARCINE MRAČNE TAJNE Ronaldinho i Deco orgijali i iživljavali se na Krkiću

BARCINE MRAČNE TAJNE Ronaldinho i Deco orgijali i iživljavali se na Krkiću

Foto: Guliver Image/Getty Images

NAKON što je bivši potpredsjednik Barcelone Alfons Godall koji je tu dužnost obavljao od 2003. do 2010. dao šokantan intervju katalonskom radio La Sotana, cijela nogometna Katalonija digla se na noge.
Godall je bez dlake na jeziku ispričao neke nevjerojatne i mračne detalje koji će, ako su istiniti, baciti ogromnu mrlju na ostavštinu jednog od najvećih igrača modernog doba, Ronaldinha Gaucha.

Nije nepoznato da je brazilski nogometni čarobnjak, jedan od onih malobrojnih koji nikad nije igrao nogomet, već se igrao nogometa, od samih početaka svoje karijere bio na glasu kao čudesan nogometaš, ali i ogroman “belaj”. Ronaldinho je bez dvojbe jedan od najvećih nogometaša koji su ikad ”naganjali loptu”, njegovi driblinzi, finte, golovi bili su mala remek-djela zbog kojih su nogomet gledali i u njemu uživali i oni koje načelno najvažnija sporedna stvar na svijetu nikad nije zanimala. Karijera koju je ostvario impresivna je, no bez ikakve dvojbe, mogla je i morala biti još upečatljivija da je ”Zubo” više vremena provodio na treninzima, a manje u noćnim klubovima.
Godall je katalonskom radiju otkrio kako je Ronaldinho bio vođa takozvanog klana Caipirinha (brazilski poznati koktel), a ”bandu” su još činili Thiago Motta, Maxi Lopez i Deco.

View image on Twitter

”Ronaldinho, Deco, Maxi López e Motta, que se dedicava basicamente a fazer orgias e “bullying” com Bojan Krkic” MONSTRO R10

Najčešća meta im je bio Bojan Krkić, španjolski nogometaš srpskih korijena.
”Imali su zaista čudne navike. Uživali su u opijanju, orgijama i maltretiranju mlađih igrača. Najviše je patio Krkić”, kazao je Godal.
Klan Caipirinha se raspao 2008., kad je za trenera došao Pep Guardiola. Ćelavi Katalonac je potjerao Deca i Ronaldinha, uglavnom zbog pogubnog utjecaja na tada mlađahnog Messija, a Motta i Lopez klub su napustili ranije.

Photo published for ESCÁNDALO |Los 4 jugadores que organizaban orgías en el Barcelona.

Što se tiče Krkića, nekoć velike nade Barce i španjolskog nogometa, priča na kraju nije završila onako kako su mnogi očekivali da hoće. Kao tinejdžer bio je nadolazeća zvijezda svjetskog nogometa, ali u međuvremenu sin Srbina i Španjolke putem se pogubio. Danas ovaj 26-godišnji nogometaš, nakon silnih lutanja po Europi, nosi dres Mainza, a nedavnim golom Bayernu ušao je u povijest europskog nogometa.

Postao je sedmi igrač u povijesti koji je zabijao u četirima velikim prvenstvima: engleskom, njemačkom, talijanskom i španjolskom. U Španjolskoj je zabijao u dresu Barcelone, kluba za koji je do 2011. godine odigrao više od 100 utakmica. U Seriji A postigao je sedam golova za Romu i tri za Milan, a u Premierligi je pogodio 14 puta u dresu Stokea.

index.ba

Back to top button