GENOCIDNA TVOREVINA OPET NAPADA NASERA ORIĆA

GENOCIDNA TVOREVINA TZV.RS, NOVIM MONTIRANIM NAPADIMA OPTUŽUJE KOMANDANTA 28. DIVIZIJE, NASERA ORIĆA

image

Danas je zločinac i nekadašnji pripadnik tzv.vrs a današnji Ministar unutrašnjih poslova tzv.rs Dragan Lukač, izjavio da je Centar javne bezbjednosti Bijeljina podnio izvještaj Okružnom tužilaštvu Bijeljina protiv Nasera Orića. Izvještaj je podnesem sa montiranim sadržajem kakav mogu iscenirati samo pravi zločinci s obzirom da jako dobro znaju postupak izvršenja određenih djela i radnji te su na taj način izvješaj predali po sumnjom za: ubistava, silovanja, pljačke i to uglavnom pripadnika bošnjačkog naroda za vrijeme agresije na RBiH u UN “zaštićenoj” zoni Srebrenice.

Istragu sproveo CJB Bijeljina sa Okružnim tužilaštvom u Bijeljini i na osnovu navodnih saznanja i izjava, vjerovatno montiranih svjedoka.

Po riječima zločinca Dragana Lukača Naseru Oriću se ovim izvještajem stavlja na teret ubistvo nekog i navodnog oficira JNA koji je bio bošnjačke nacionalnosti. Lukač nije htio iznositi previše detalja vezanih za ove optužbe.

Na ove optužbe oglasila se i Lejla Čović, advokatica Nasera Orića.

“Čudi me da se radi o događajima koji su se dešavali na području slobodne teritoriji Srebrenice u periodu od 1992 .do 1995. godine, a da Okružno tužilaštvo u Bijeljini može imati nadležnost u takvim situacijama.”

S obzirom da smo svjedoci trenutnog montiranog orocesa orotiv Nasera Orića koji se vodi pred Sudom BiH u Sarajevu, vjerujemo kako je i ovo samo još jedna montirana priča koja je upravo aktivirana zbog pada trenutnih optužbi. Uvjereni smo da su vlasti tzv. rs uvidjele da montirani slučaj protiv Orića i Muhića nema nikakvu težinu te da se Naeru ne bi dozvolilo da odmori od laži koje mu se podmeću, sada mu se podvaljuju nove optužbe.

Pratit ćemo razvoj ovih novih montiranih optužbi koje za cilj imaju samo okaljati časnu odbranu Nasera Orića i okaljati čistoću i čast ARBiH.

AntiDayton pokret

Back to top button