Australijska kraljica društvenih mreža kao Yamamay muza

Jedan od najpoznatijih australijskih top modela, kraljica društvenih mreža te bikini blogerica Natasha Oakley, ove sezone zavodi u senzualnoj ljetnoj kolekciji renomiranog italijanskog beachwear brenda, Yamamay.

Foto: Promo

Zanosna plavuša eksplozivne energije, koja krasi naslovnice nekih od vodećih svjetskih modnih magazina, ovog ljeta utjelovila je prepoznatljiv Yamamay stil kojim dominiraju prirodna ljepota, elegancija i bezvremenski seksepil.

Foto: Promo

Upravo te karateristike najbolje opisuju kupaće kostime i odjevne kombinacije iz novih ljetnih linija – u pravoj mjeri, svaki komad je moderan i ženstven, s rezovima na pravim mjestima, a sve kako bi se osigurao maksimalno zavodnički efekt.

Foto: Promo

Prva linija, nastala kao omaž 70-im godinama prošlog vijeka koje su zauvijek obilježile pop kulturu, donosi jednodijelne i bikini beachwear modele u jarkim, gotovo neonskim bojama. Resort linija, inspirisana luksuznim destinacijama, namijenjena je svim ženama koje i za vrijeme odmora žele da izgledaju elegantno.

Foto: Promo

Jednodijelni kupaći kostimi, bandeau bikini modeli te maksi haljine, donose smart-casual odjevne kombinacije za svako doba dana. Sculpt linija, izrađena od Sensitive® materijala koji se prilagođava obliku tijela, dopušta mu da diše te omogućava maksimalnu slobodu pokreta, idealna je za vruće ljetne dane. Balconette top naglašava obline na svakoj figuri, a kombinuje se s gaćicama visokog struka, dok su jednodijelni kupaći kostimi u crnoj, ljubičastoj i purpurnoj nijansi garancija za dugo, trendy ljeto.

Foto: Promo

Izvor: diva.vecernji.hr

Back to top button