Cura Cristiana Ronalda je trudna, a ova fotka to dokazuje?

Foto: Instagram

ZBOG najnovije objave Cristiana Ronalda na Instagramu, krenula su nagađanja o tome da je njegova cura Georgina Rodriguez trudna.

Naime, na fotki koju je slavni nogometaš objavio, njih dvoje opušteno sjede na kauču, a on drži ruku na “sumnjivom” trbuščiću 22-godišnje Georgine.

Obožavateljima je sumnjivo i to što je Cristiano uopće objavio ovakvu fotku s djevojkom jer je poznat po tome da je sve svoje dosadašnje ljubavi držao daleko od očiju javnosti, a još dalje od svojih profila na društvenim mrežama.

Šuškanja od trudnoći pojavila su se već nakon nedavnog odmora na Ibizi gdje je Georgina paradirala u minijaturnom badiću, a ova fotka je samo podigla još više prašine.

Inače, dosad samozatajni par u posljednje vrijeme dijeli sve više zajedničkih fotki na društvenim mrežama pa obožavatelji sumnjaju da je to znak da se tu događa nešto ozbiljnije.

Cristiano već ima šestogodišnjeg sina koji nosi njegovo ime, a na svečanu ceremoniju dodjele FIFA-inih nagrada početkom godine poveo je upravo Georginu i svog sinčića, koji se s ljepoticom, čini se, jako dobro slaže.

Za njihovu vezu saznalo se u studenom prošle godine.

index.hr

Back to top button