Nezapamćena gadost u Makedoniji: Dok je dojila bebu, komšije su krenule da je SILUJU

Vrisku i zapomaganje bespomoćne žene čule su druge komšije koji su joj pritrčali u pomoć

Nasilje, zlostavljanje, muškarac tuče ženu, bije, porodično, pesnica, silovanje, mučenje, pretukao
Foto: A. Nalbantjan

Mlada, 18-godišnja majka iz Štipa, na istoku Makedonije, čiji identitet policija nije saopštila, sinoć je u svojoj kući preživela pravi horor. Dok je dojila svoju bebu, u njenu kuću su oko 22.30 časova upali njene komšije A. Dž. i E. Dž.

Čim su uleteli unutra, oni su je, kako je saopštila policija, fizički napali. Prvo su pesnicama počeli da je udaraju po telu, a kada je mlada žena pala na pod, nastavili su da je šutiraju nogama. Usput su joj cepali odeću u nameri da je skinu golu, hvatali je za grudi, preteći joj da će je silovati.

Pobesnele komšije A. Dž. i E. Dž. devojku su izneli van kuće u dvorište i tu nastavili da je skidaju, pokušavajući da je siluju. Vrisku i zapomaganje bespomoćne žene čuli su drugi susedi koji su joj pritrčali u pomoć. Napasnici su pobegli, a komšije su pretučenu i prestravljenu ženu odveli u bolnicu.

Policija iz Štipa traga za napasnicima, a pošto je njihov identitet poznat, sigurno će se uskoro naći iza brave.

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

Bilten MUP je ovih dana prepun informacija o silovanju. Sekretarijat unutrašnjih poslova iz Kumanova nedavno je podneo krivičnu prijavu protiv E. M. (29), žitelja tog grada na severoistoku Makedonije zbog silovanja. On se, saopštila je policija, u ranim jutarnjim satima, oko 4.30 časova, ušunjao u kuću S. S. (37), dok je ona spavala.

Usnula žena se probudila kad je već bilo kasno, E. M. je legao na nju i brutalno je silovao. Pre nego što je pobegao iz kuće S. S. on je od nje oduzeo mobilni telefon kako ne bi mogla odmah da zove policiju.

 

(D. J.)

Back to top button