Nastup o kome će se dugo pričati. Mirza Delić prošao direktno u POLUFINALE ZVEZDA GRANDA !

U narednim subotama spremite se za spektakl, duel između dva Bosanca,oblježio je Mirza Delić iz Lukavca i pomeo konkurenciju ispred sebe. Ove godine je jedan od glavni kandidata za pobjednika najpopularnijeg show takmičenja u regionu Zvezde Granda. 

Da je Mirza jedan od glavni favorita to je potvrdio iz prethodni krugova i jedan je od rijetkih pjevača koji može pjevati svaki stil muzike od sevdaha do rocka. Marija je takođe izjavila da je uz još dvojicu Mirza glavni kandidat za pobjedu, dok je Lukas rekao da je bolji od svih finalista prošle godine.
Mirza je u ovom 5.krugu bio u duelu sa Elmedinom Kadrispahićem i bilo je 7-3 za Mirzu, što znači direktan prolazak u polufinale. Predstavio se sa pjesamama od Muharema Serbezovskog –  U godini jedan da i pjesmom Peđe Medenice – Posle tebe. U narednim subotama očekujemo i emitovanje i  s  nestrpljenjem čekamo našeg Mirzu. Ekipa portala Infosvijet.net mu želi svu sreću i da akoBogda ostvari svoj san, a to je pobjeda u ovom popularnom takmičenju.

INFOSVIJET

Back to top button