Oglasio se i Elmedin Kadrispahić povodom ispadanja iz Zvezda Granda


Elmedin Kadrispahić, učesnik ovogodišnjeg takmičenja Zvezde Granda iz Vogošće, jučer je imao snimanje 5.kruga i nažalost nije se uspio plasirati u polufinale. Elmedin se o tome izjasnio i na svojoj Facebook stranici :

 

”Dragi prijatelji da vas obavjestim da nazalost nisam prosao u 6 krug a znam da ste to htjeli isko kao i ja i zato se izvinjavam sto to nisam ispunio. Iskljucivo je do mene zasto nisam prosao i zaista moram priznati da Mirza je bio bolji i zelim mu srecu da ode do samog vrha. Osjecam potrebu da vam kazem zasto nisam bio na nivou jer vam to dugujem i mnogo vise. Mjesec je Ramazana, postio sam a bio sam u zadnjem duelu. Nazalost izasli smo 15 minuta prije zalaska sunca i jednostavno falilo mi je tecnosti u glasu, a kolege koje pjevaju znaju da je to bas tesko.. Vec u barazu sam bio na svom nivou al eto nazalost nisam prosao.

Dragi prijatelji HVALA VAM NAJVISE STO POSTOJI od SRCA i vasu podrsku nikad necu zaboraviti kroz ovo takmicenje jer je to nesto posebno sto sam dozivio. Hvala dragom bogu sto je stvorio toliko dobrih ljudi kao sto ste vi i hvala dragom bogu na svemu.
Hvala
– mojim roditeljima kojima sam ne izmjerno zahvalan za sve
– mojoj braci Rusminu i Harisu
– mojoj dragoj supruzi Melisi
– cijeloj porodici Sjenar (punici legendi)
– kolegama i prijateljima Harisu i Arminu,
– familiji koja je bila uz mene
– drugovima Erko, Dzaka, Adis i Amra S, Edis H, Edis S & Nihada, Safet & Amila, Mirza & Edisa, Baja & Indira, Car, Sedin, Semir, Semir Gelzenkirhen, Fazila, Kenan R, Ildin, Mirza L, Adis Lj, Koro, Mesko I, Nedim H, Dekky, Lazar R, Dragan H, Fudo A, Shema & Amer, Admir H,
– Rusmiru Bosnjakovicu legendi, mojim Viteskicima Haze i Samke, Aliji J i supruzi, familiji Taletovic,
– mojim Vogoscanima, Rudjanima i Pribojcima
– posebno hvala GRAND produkciji na ukazanoj prilici i dalje smatram da je najbolja raja iza kamera Nemanja, Nadja, Andrijana B, pa najbolja osoba u sminkeraji DARA i na kraju gospodinu Sasi Popovicu kojeg izuzetno cijenim. Aci Lukas i Mariji Serifovic.
Vjerovatno sam i nekog preskocio al cu dopuniti cim se sjetim.

RAJA JOS JEDNOM VELIKOO HVALA I VOLI VAS I U SRCU NOSI VAS EKA 🙂 ”

Ekipa portala INFOSVIJET.NET našem Elmedinu želi sve najbolje u nastavku karijere. S poštovanjem.

Back to top button