JOŠ JEDNOM VAS MOLIM DA SPASIMO OVO PREDIVNO, MLADO BIĆE…

PODIJELI !!!
Bitka za zivot Elene Halilagic djevojcice od 5g sa Izacica se nastavlja.Kao sto ste upoznati Elenina operacija u Rijeci nije uspijela ali je naravno unaprijed naplacena.Na slikama vidite racune od uplata iz Rijeke kao i predracun za novu operaciju u Becu .Rijeka je preporucila Zagreb a Zagreb je preporucijo Bec.Zasto ne BiH,da i ta opcija postoji ali taman toliko se ceka na red da Elena nebi ni docekala operaciju.
Novi predracun iznosi 11 600€ koliko kosta tretman od 10 dana boravka Elene u Becu.Na racunu od roditelja je ostalo 30 000 Kuna sto iiznosi 3850€. Kada se odbije od 11600€ dobijemo cifru od 7750€ koliko bi bilo potrebno prikupiti za Elenu.U racun ne upadaju dodatni troskovi odlaska u Bec njenih roditelja i boravka njene Majke .Elena treba da je u Becu 1.Augusta a operacija bi se izvela 2.Augusta.
Molim sve one koji nisu ucestvovali u akciji a imali su nijet da nam se pridruze a ujedno se zahvalimo svima onima koji su vec ucestvovali u akciji sto ne znaci da nemogu ponovo..Poslednja uplata za Elenu je bila od Haris Omeradzic NN Osoba iz Salzsburga.Jos jednom vas molim da spasimo ovo predivno mlado bice..Krecemo od …

7750€ HVALA !!!
Fb profil: Murajica-bass Omeradzic

Back to top button